Frontend Developer

Yritys
Lamia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
25.10.2018

Ovatko JavaScript, CSS ja HTML tuttuja? Haluatko kehittää osaamistasi Suomen kärkitason verkkokaupparatkaisujen parissa? Lamia etsii nyt kasvavaan joukkoonsa Frontend Developeria! Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan tarjoamme erinomaisen oppimisympäristön ja roolia voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi hakuajalla – toimi siis nopeasti!

Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – työelämässä
Työaika: Kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Sijainti: Runeberginkatu 5 B 4.krs, 00100 HELSINKI
Haku-DL: to 25.10.

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen. Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, mikä on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Voimakkaan kasvun johdosta haemme nyt Lamialle intohimoisesti laadukkaan koodin kirjoittamiseen sekä itsensä kehittämiseen suhtautuvaa Frontend Developeria. Frontend Developerina pääset rakentamaan ja jatkokehittämään asiakkaiden Magento-verkkokauppoja ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja. Työnkuvaasi kuuluu yhdessä kokeenempien osaajien kanssa mm. selainpuolen ohjelmistokehitys sekä käyttöliittymätoteutukset yhteistyössä UX- ja UI -suunnittelijoidemme kanssa.

Etsimämme henkilö suhtautuu intohimolla ohjelmointiin ja haluaa kehittää omia taitojaan eteenpäin. Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen, mutta olet halukas kehittymään sellaiseksi. Oma-aloitteinen asenne ja hyvät tiimityötaidot ovat edellytyksiä tässä tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme sinulle ennen kaikkea tilaisuuden kehittää osaamistasi käyttöliittymien ketterän rakentamisen parissa moderneilla teknologioilla ja työkaluilla!

Odotamme sinulta:
• Harrastuneisuutta – ohjelmoit, koska se on mielenkiintoista ja haluat ratkaista vaikeitakin loogisia pulmia
• JavaScript, CSS ja HTML -osaamista
• Intoa kehittää omaa osaamistaan ja kiinnostusta uusia teknologioita kohtaan
• Sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää suomen kielen taitoa

Katsomme eduksesi:
• Painotus on selainpuolella, mutta arvostamme perustason backend-osaamista (esim. PHP, Python, Node.js)
• Kiinnostuksen visuaalisuutta ja käytettävyyttä kohtaan

Lamia tarjoaa sinulle:
• Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mm. ecommerce-ratkaisujen, mikropalveluiden tai vaikka koneoppimisen parissa
• Modernit työvälineet, tehokkaat teknologiat sekä mahdollisuuden kehittää toimintatapojamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet
• Sinulle räätälöidyn mentorointiohjelman ja koulutukset kehittymistäsi tukemaan
• Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
• Oikeasti joustavat työajat sekä hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan sairasvakuutuksen, toimivan työergonomian sekä puhelin -ja lounasedun
• Vapaavalintaiset vapaa-ajan edut sekä säännölliset hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
• Viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa

Oletko etsimämme Frontend Developer? Hae mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 25.10. Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/lamia-frontend-developer-10-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa nopeammin jo hakuajan aikana.

Voit tutustua tarkemmin Lamiaan osoitteessa https://lamia.fi/ sekä tutustua tarkemmin Lamialla työskentelyyn osoitteessa https://lamia.fi/ura. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Vilma Järviseltä (vilma.jarvinen[at]atalent.fi, 050 513 4740).

*You can apply for this position with either Finnish or English documents.*

Lisätietoa

Jätä kommentti