Frontend Developer

Yritys
Lamia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.7.2018

Haluaisitko kehittää kiinnostavien asiakkaiden Magento-verkkokauppoja ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja? Frontend-kehittäjänä Lamialla pääset rakentamaan käyttöliittymiä moderneilla teknologioilla ja järkevillä prosesseilla.

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja vuonna 2017 olimmekin Suomen neljänneksi nopeiten kasvava teknologiayritys.

Etsimme hyvillä tiimityöskentelytaidoilla varustettua fronttidevaajaa, jolta taipuu kotimaisen lisäksi myös englannin kieli. Työtehtäviisi sisältyvät muun muassa Digital Commerce -ratkaisujen selainpuolen ohjelmistokehitys, UI-toteutukset yhteistyössä designeriemme kanssa sekä tiimityöskentely muiden huippuosaajien kera verkkokauppa- ja integraatioprojekteissa.

Tehtävässä menestymisen kannalta odottaisimme sinulta:

-Vähintään vuoden mittaista kokemusta selainpuolen devauksesta
-Vahvaa CSS-pohjaa, kuten Sass-osaamista, kokemusta BEM-metodologiasta ja responsiivisten gridien rakentamisesta
-Monipuolista JavaScript- tai TypeScript-kokemusta (esimerkiksi natiivi JS, ES2015/ES6, erilaiset JS-frameworkit kuten Angular tai React)
-Kokemusta esimerkiksi jostain seuraavista ohjelmointikielistä: PHP, Python, Ruby, Java
-Pohjatiedot komentorivin ja varsinkin Git-versiohallinnan käytöstä
-Oman ajankäytön tehokas hallinta ja järjestelmällisyys
-Analyyttistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä

Lamia tarjoaa:

-Toimiston ydinkeskustassa
-Modernit työvälineet, viimeisen päälle hiotun development-prosessin ja tehokkaat teknologiat
-Kattavan sairausvakuutuksen
-Oikeasti joustavat työajat
-Vapaavalintaiset vapaa-aikaedut harrastustesi mukaisesti
-Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
-Säännölliset (toki vapaavalintaiset) hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
-Mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme ja toimintatapoja eteenpäin siten kuin parhaaksi näet
Edellä mainittujen lisäksi eduksesi lasketaan esim. käytettävyyden ja UI-suunnittelun perusteiden hallinta, osaaminen nopeusoptimoinnista, Agile- ja Scrum-metodien tuntemus, tietämys funktionaalisesta testauksesta ja dokumentoinnista, projektinhallintatyökalujen käyttö. Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan.

Toimintatapamme on joustava ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta.

Miltä kuulostaa?

Mikäli tämä kuulostaa juuri sinun työpaikaltasi, niin ota rohkeasti yhteyttä rekrytointivastaavaamme Jarmoon: +358 50 569 6043 / careers@lamia.fi lisätietoja varten.

Hakemuksesi ja CV:n ja sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms) voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi 31.7 mennessä. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin.

Lisätietoa

Jätä kommentti