Frontend developer

Yritys
Cloudpermit Oy
Paikkakunta
Tampere/Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.6.2021

Oletko kokenut webbifrontin pyörittelijä? Kutitteleeko ennemmin upean SaaS-tuotteen pitkäjänteinen kehitys kuin alituiseen vaihtuvat projektit? Kiinnostaako kansainvälisyys?

Tässä voi hyvinkin olla työurasi seuraava polku. 🚀

Etsimme siis devaajajoukkoomme kokenutta Frontend Developeria ensisijaisesti Tampereelle, mutta sijaintina Helsinkikin sopii.

Olemme vahvasti kansainvälisesti kasvava softatuotekehitystalo, jossa pääset keskittymään Clojureen pohjautuvien SaaS-tuotteidemme kehitykseen asiaankuuluvilla ja moderneilla työkaluilla. Tuotekehitystiimissämme on fullstack- ja frontend-kehittäjiä, UX/UI-suunnittelijoita, devopsia ja teknistä dokumentoijaa – tuotepäälliköitä unohtamatta. Kokonaisuus on siis jo hallussa, mutta lisäkäsipareja tarvitaan.

Mitä me teemme?

Cloudpermit on maailman johtava digitaalisten rakennuslupajärjestelmien toimittaja, jonka pilvipohjainen palvelu kattaa koko rakennuslupaprosessin elinkaaren. Palvelu on toteutettu tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa ja se toimii työkaluna rakennusvalvonnan, rakentajien, arkkitehtien sekä muiden rakennuslupaprosessin osapuolten välillä.

Cloudpermitin tavoitteena on rakennusluvituksen digitalisointi maailmanlaajuisesti ja prosessin tehokkuuden sekä läpinäkyvyyden lisääminen. Palvelu tunnetaan kansainvälisesti Cloudpermitinä ja Suomessa se toimii Lupapiste-nimellä.

Lupapiste on sähköisen rakennuslupa-asioinnin markkinajohtaja Suomessa. Se on käytössä yli 64 % Suomen kunnista, mikä tarkoittaa, että Lupapisteen palvelu kattaa yli 70 % Suomen väestöstä. Pohjois-Amerikassa kunta-asiakkaitamme on jo molemmilla puolilla rajaa (Kanada sekä USA) yhä kiihtyvällä vauhdilla.

Mitä tarjoamme ja odotamme?

👉 Frontend Developerina haluat luoda hyvännäköisiä, responsiivisia, saavutettavia ja helppokäyttöisiä käyttöliittymäratkaisuja. Osaamisesi ydin on modernien web-kehitystyökalujen hallinta. Jaat osaamistasi mielelläsi myös muille kehittäjille. Arvostamme sitä, että sinulla on jano oppia paljon lisää ja uutta.

👉 Meillä toimitaan kaikessa niin ketterästi kuin mahdollista, joten on todennäköistä että erilaiset ketterät menetelmät ovat sinullekin jo ennestään tuttuja. Helpotamme työtämme automatisoimalla kaiken sen mikä on järkevää. Kaikessa toiminnassamme painotamme laadukasta lopputulosta, loppukäyttäjän tarpeisiin vastaavien ratkaisujen tekemistä sekä yrityksen kannattavaa kasvua tukevaa tuotestrategiaa.

👉 Arjessa toimimme hyvin rennosti ja jokaisen omista lähtökohdista käsin. Rennot ja mukavat toimistomme ovat hyvillä sijainneilla Tampereen ja Helsingin keskustassa. Etätyöt rullaavat Teamsin, Slackin jne välityksellä, kukin saa valita työkoneet ja softat oman tarpeensa mukaan ja normaalit työsuhteeseen liittyvät edut kuuluvat luonnollisesti pakettiin. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa.Uskomme siihen että hyvät työnteon edellytykset täytyy olla kunnossa jotta jokainen voi keskittyä siihen mitä osaa parhaiten.

Etenemme nopeasti sopivien tyyppien kanssa, joten älä aikaile vaan laita viestiä Markukselle heti! 👇

Markus Rauhala
Head of Development
+358407320881
markus.rauhala@cloudpermit.com

Lisätietoa

Jätä kommentti