Frontend-devaaja

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
26.6.2019

PHZ Full Stack on ketterä, suomalainen, kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Yrityskulttuuriimme kuuluu vahvasti yhdessä tekeminen. Toimistolla vietetään mm. sauna/palju-iltoja, peli-iltoja, sekä koulutuksia. Toimintaamme ohjaa neljä arvoa: taito, tiimityö, palaute ja laatu. Niiden pohjalta pyrimme toimimaan jokapäiväisessä työssä. Yrityksen omistaa henkilöstö ja uskomme avoimeen yrityskulttuuriin. Meillä pääsee vaikuttamaan aidosti asioihin. www.phz.fi

Miksi kokenut koodari valitsee meidät?

Uskomme vahvasti Extreme Programming -menetelmään ja testiautomaatioon. Missionamme on tehdä kestävän elinkaaren koodia, joka on käytössä vielä vuosikymmentenkin päästä ja josta voimme aidosti olla ylpeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että seniori-koodareillamme on työssä selkeä, näkemyksellinen rooli.
Teemme työmme myös kestäviä työtapoja noudattaen siten, että emme tee ylitöitä ja voimme tulla joka päivä töihin älyllisesti vireässä tilassa.
Yrityksenä eroamme toisista konsulttiyrityksistä sillä, että meillä on myös omia tuotteita, oma eSports-joukkue, ja haluamme aidosti pitää huolta työntekijöistämme sekä heidän kehittymisestään – myös projektin loppumisen ja uuden alkamisen välillä.
Mahdollisuudet koulutuksiin sekä sertifiointeihin.

Etsimme nyt yhtä tai useampaa kokenutta Frontend-kehittäjää asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme osaaja, mikäli seuraavat sanat puhuttelevat sinua.

Sinun tulee hallita:

Javascript
HTML5, CSS3, Bootstrap tai Foundation

Kokemus seuraavista osaamisalueista luetaan eduksi:

Photoshop, Illustrator, Adobe Experience Design
Frameworkit: React, AngularJS
Yksikkötestaus: Jasmine, NZym, Mocha, Chai
Mobiilikehitys: Android, IOS
AWS, Serverless, Lambda

Arvostamme myös seuraavia:

Täysipäiväisyyttä
Kykyä ottaa selvää ja omatoimisuutta
Työskentelykykyä asiakkaan tiloissa ja aktiivista kommunikointia asiakkaan kanssa.
Priorisointikykyä. Isoja kokonaisuuksia pitää pystyä pilkkomaan pieniin osiin ja priorisoimaan tehtäviä niin, että tärkeimmät toiminnallisuudet saadaan vietyä ensin tuotantoon.
Tiimityötaitoja

Mitä muuta tarjoamme sinulle?

Jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta. Yhteinen tavoitteemme on, että osaamispääomasi kasvaa PHZ:lla ensimmäisestä päivästäsi lähtien.
Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat
Toimiston keskeltä kaupungin sykettä
Työsuhde-edut (lounas, liikunta, kulttuuri, matka jne.)
Organisaation, joka on läpinäkyvä, jossa pääsee vaikuttamaan asioihin, eikä täällä keskitytä pelkkään hattaraan.
Katso meistä lisää Youtubessa.

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) https://rekry.phz.fi/#/jobs 26.6.2019 mennessä. Lisätietoja sinulle antaa TJ Antti Hätinen (https://www.linkedin.com/in/pharazon/), 050 5688 732, tai HR Manager Laura Mikkonen, 040 8424 375, rekry@phz.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti