Frontend-devaaja

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.4.2019

PHZ Full Stack Oy on ketterä, suomalainen, kymmenen vuotta vanha ohjelmistoyritys, joka tekee kestävän elinkaaren ohjelmistokehityskonsultointia pääkaupunkiseudulla sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 80 henkeä, ja kestävän kehityksen suuren kysynnän vuoksi jatkamme 100% orgaanista vuosikasvua tulevinakin vuosina.

Miksi kokenut koodari valitsee meidät?

-Toimimme työpareina ja extreme programming -menetelmällä. Missionamme on tehdä kestävän kehityksen koodia, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että seniori-koodareillamme on työssä selkeä, näkemyksellinen rooli.

-Teemme työmme parhaiten siten, että olemme älyllisesti vireässä tilassa. Siksi emme odota sinun venyvän ja paukkuvan iltamyöhään töissä.

-Yrityksenä olemme vähintäänkin mielenkiintoinen työnantaja. Konsultoinnin lisäksi meillä on myös omia tuotteita, meillä on oma eSports-joukkueemme, ja haluamme aidosti pitää huolta työntekijöistämme sekä heidän kehittymisestään – myös projektin loppumisen ja uuden alkamisen välillä.

-Projektin loppumisen ja uuden alkamisen välillä kehittyminen on tärkeää. Tärkeää on myös, että työntekijöillämme on taloudellinen vakaus – ja jopa mahdollisuus nauttia hyvästä kädenjäljestä myös hyvän ansiotason muodossa. Siksi tarjoamme työntekijöillemme hyvän ja vakaan kuukausipalkan lisäksi motivoivan bonusmallin.

Etsimme nyt yhtä tai useampaa kokenutta frontend-kehittäjää asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme osaaja, mikäli seuraavat sanat puhuttelevat sinua:

Tarvittava osaaminen:
– Javascript
– HTML5, CSS3, Bootstrap tai Foundation

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
– Photoshop, Illustrator, Adobe Experience Design
– Frameworkit: React, AngularJS
– Yksikkötestaus: Jasmine, NZym, Mocha, Chai
– mobiilikehitys: Android, IOS
– AWS, Serverless, Lambda

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) https://rekry.phz.fi/#/jobs 7.4.2019 mennessä. Lisätietoja antaa tuleva pomosi tj. Antti Hätinen (https://www.linkedin.com/in/pharazon/) 0505688732. Tai HR Manager, Laura Mikkonen, rekry@phz.fi, 0408424375.

Lisätietoa

Jätä kommentti