Frontend-devaaja

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
21.8.2018

Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Haluatko olla osana menestystarinaa, jonka ansiosta maailma on vihreämpi? Haluatko työskennellä nuorekkaassa edelläkävijäorganisaatiossa, jossa pääset vaikuttamaan asioihin? Plugitilla tämä on mahdollista!

Plugit Finland Oy on sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijä ja korkean teknologian yritys. Olemme erikoistuneet sähköisten ajoneuvojen älykkäiden latausjärjestelmien ja vaihtoehtoisten energiaratkaisujen kokonaistoimituksiin sekä näihin liittyviin palveluihin. Toimitamme ratkaisut asiakkaille avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme niiden toimivuudesta koko elinkaaren ajan. Plugitin tuotevalikoimaan kuuluvat myös älykkäät sovellukset latausjärjestelmien ja vaihtoehtoisten energiaratkaisuiden ohjaamiseen.
Plugit Finland on kansainvälistyvä yritys, jolla on Suomessa toimipisteet Tampereella ja Porissa. Plugitlaisia on tällä hetkellä jo yli 30.

Työtehtävässä pääset työskentelemään Plugitin Pharus Sparkin jatkokehityksen parissa. Pääset osaksi tiimiä, jossa sinulla on kokeneemman devaajan tuki ja turva. Plugitilla vallitsee avoin, rento ja nopeaan reagointiin kykenevä työilmapiiri. Tulevaisuudessa työtehtävät muokkautuvat tekijänsä näköisiksi ja Plugitilla urapolkuunsa pääsee vaikuttamaan asiantuntemuksensa sekä mielenkiinnon kohteidensa mukaan.

Oletko match tähän tehtävään?
Olet urasi alkuvaiheilla ja haluat päästä kehittämään omaa osaamistasi uudelle tasolle. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on oppimisorientoitunut ja ketterä asenne, harrastuneisuus sekä motivaatio nousta uralla seuraavalle tasolle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Vähintään puoli vuotta kokemusta Angular 2+ ja REST teknologioista harjoitteluiden tai työkokemuksen kautta. Plussaa on jos seuraavat käsitteet ovat sinulle myös tuttuja: Docker, Java- & TypeScript.
• Hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä kommunikoida niin suomeksi kuin englanniksi
• Rautaisia ongelmanratkaisukykyjä ja palavaa halua oppia uutta sekä kehittää nykytilaa

Tehtävään valittava henkilö tulee työllistymään suoraan Plugitille vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sovittavissa valittavan henkilön kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 21.08.2018 https://www.studentwork.fi/ilmoitus/?jaid=1453 . Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi lisää omasta osaamisestasi, ja liitäthän hakemukseesi mukaan mahdollisen portfolion, esimerkiksi linkin GitHub-profiiliin. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Consultant Manager Jenni Siivonen arkisin kello 9-15 (jenni.siivonen@studentwork.com, puh. 046 922 4036)

Lisätietoa

Jätä kommentti