Front End -kooditaikuri

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.10.2019

Onko sinulla osaamista ja näkemystä web- tai mobiilisovellusten kehittämisestä? Haluaisitko päästä tekemään ohjelmistokehityksen taikatemppuja osana loistavaa työympäristöä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Front Endin kooditaikuri!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Taikala Oy:lle, innostunutta Front End -kooditaikuria vakituiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Front End -kooditaikurina toteutat itseäsi monipuolisten tuotekehitys- ja asiakasprojektien parissa. Pääset tekemään ohjelmistokehitystä Agile-menetelmillä ja moderneilla teknologioilla. Tällä hetkellä he tekevät projektejaan Rubyllä ja Javascriptilla käyttäen tuoreimpia versioita parhaista frameworkeista (Rails, React, Redux). Kokemuksesi mukaan aloitat joko asiakasprojektien parissa tai Taikalan omien tuotteiden kehittämisen parissa, kuten myClub. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden auttaa monia asiakkaita laadukkailla toteutuksilla.

Taikala tuo helpotusta ja hallittavuutta yritysten ja yhteisöjen toimintaan web-sovelluksilla ja palveluilla. He ovat luova, osaava, tuottava ja vikkelä toimija, jonka kanssa on mutkatonta toimia. Lisätietoja yrityksestä: https://www.taikala.fi/

Pääasialliset tehtävät
– Laadukkaan koodin kirjoittaminen
– Ohjelmistojen suunnittelu sekä kehittäminen

Odotamme sinulta
– Aikaisempaa kokemusta työkokemuksen tai vahvan harrastuneisuuden kautta
– JavaScript ja/tai Ruby osaamista
– Git, Scrum ja automatisoitujen testien ymmärrystä
– Kehittymishalua sekä aitoa innostusta tehdä ohjelmistokehityksen taikatemppuja

Tarjoamme sinulle
– Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja oppia uutta
– Monipuoliset tuotekehitys- ja asiakasprojektit, joiden parissa kehittää osaamistasi
– Modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöhön
– Kannustavan työyhteisön tuen ja ammattitaitoiset työkaverit
– Yrityskulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Hakemukset: https://www.studentwork.fi/job?id=108703

Lisätietoa

Jätä kommentti