Front end -kehittäjiä

Yritys
Qvik
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
18.3.2016

Qvik on Suomen kokenein mobiilitalo, ja takana on jo yli 150 toteutettua sovellusta. Koodin alkuajoilta lähtien olemme pitäneet huolen siitä, että devaus, design, konseptointi ja strategiasuunnittelu elävät tiiviisti yhdessä päivittäin. Kun yhdistää parhaita ratkaisuja joka osa-alueelta, syntyy ideaaleja digitaalisia kokemuksia asiakkaan tarpeisiin – sovelluksia, jotka ovat kauniita, intuitiivisia ja hauskoja sekä tehokkaita toteuttaa. Rakentamillamme palveluilla on jo kymmeniä miljoonia käyttäjiä, ja suunta on ainoastaan ylöspäin. Haluatko mukaan lentoon?

JOS HALUAT OSAKSI KASVAVAA FRONT END -TIIMIÄ

Miljoonien mahdollisuuksien mobiilipohjalta ponnistaessamme siirtyy palvelukehitys yhä enemmän suuntaan, jossa rakentamiamme kokonaisuuksia on järkevää käyttää myös asiakkaiden web-tarjonnassa. Haemme siis nyt joukkoomme osaavia ja intohimoisia front end -kehittäjiä. Positioon ei vaadita mobiilidevauskokemusta.

Tärkeää sinulle hakijana on, että hallitset loistavasti keskeiset web-teknologiat kuten HTML5:n, CSS:n ja JavaScriptin. Omaat visuaalista kykyä tuottaa huoliteltua jälkeä niin selaimessa kuin lähdekoodissakin. Sinulle ovat tuttuja alan standardit, semanttinen web ja responsiiviset menetelmät. Odotamme myös että modernit frameworkit, kuten Angular, React tai Polymer syttyvät eloon käsissäsi. Laajempi koodaustausta ja back end -osaaminen katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle paikan kovimmassa digipalveluiden kärjessä Suomen kattavimmalla mobiiliosaamisella varustettuna. Pääset osaksi kokenutta ja kasvavaa tiimiä, jossa saat kehittää kompetenssejasi haluamaasi suuntaan. Front end -devaajana saat siis myös ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa taitojasi mobiiliin ja natiivikehitykseen. Mobile first -kulmalle rakennettu palvelumuotoilu takaa, että kehitystyö on antoisaa ja toimii tiiviissä yhteistyössä designin ja liiketoimintasuunnittelun kanssa.

KIINNOSTUITKO?

Qvikin toimisto sijaitsee Kampin kauppakeskuksen tiloissa, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Hyvien etujen lisäksi pääset osaksi alan siisteimpiä tapahtumia, ja voit liittyä juoksu-, pyöräily- tai sählyklubiin, jos sportti maistuu. Kulttuurimme kehittyy jatkuvasti, joten pääset myös halutessasi kehittämään uusia käytäntöjä, puhumaan tapahtumiin tai järjestämään uusia aktiviteetteja omien kiinnostuksenkohteidesi ympärille. Officella tutustut avotilassa nopeasti työkavereihin, ja moni meistä suuntaakin vuosittain myös reissuun porukalla esimerkiksi purjehduksen, laskettelun, golfin tai sukeltamisen merkeissä.

Jos kaipaat uusia mahdollisuuksia ja kiinnostuit paikasta, lähetä hakemus osoitteeseen careers@qvik.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Harri Dahlgren, +358 50 581 0747.

KEYWORDS

Front end, JS, Angular, React, Less, Sass, Bootstrap, jQuery, WWW, W3C, Backbone.js, Foundation.

Lisätietoa

Jätä kommentti