Front end -kehittäjä

Yritys
Cybercom Finland
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.2.2014

Front end –kehittäjä

Digital Solutions -yksikkömme rekrytoi verkkopalveluiden Front end –kehittäjää Helsinkiin. Asiakkaitamme ovat useat Suomen suurimmat verkkopalvelut, kuten MTV3.fi, Kauppalehti.fi ja Iltalehti.fi, jotka tavoittavat jo yksinään yli 1 miljoonaa ihmistä joka viikko.

Tehtävässä menestymisen avaimia

Haemme tähän tehtävään sujuvaa HTML5- ja Linux-osaajaa, jolla on kokemusta webjulkaisujen päälle kehittämisestä. Sinulla on mielellään syvempää osaamista jostain julkaisualustasta (Liferay, WordPress, Drupal tms.) Emme hae tietoliikenneasiantuntijaa, mutta webjakelun ja tekniikoiden kuten Apache ja Tomcat ymmärtämisestä annamme plussaa. Pistämme positiivisesti merkille myös mahdollisen PHP-, Perl- tai Java -osaamisesi. Ennen kaikkea, haemme yhden Suomen suurimman verkkopalvelun kehittämisestä ja korkean palvelutason ylläpitämisestä innostuvaa, motivoituvaa ja tehtävässä pärjäävää tyyppiä, jolla on vahvan perustan lisänä tinkimätön draivi kehittää omaa osaamistaan edellä mainituissa osa-alueissa.

Käytössämme on ketterät menetelmät, joten aiempi kokemus näistä jeesaa sinua eteenpäin. Projektiorganisaatiossa mieltymys yhdessä tekemiseen ja tiimissä työskentelyyn on perusedellytys. Etsimme soveltuvaa intohimoa ja paloa, joiden toivomme välittyvän hakemuksestasi esimerkiksi tehtyjen projektien, kiinnostuksen kohteiden ja/tai soveltuvien vapaa-ajan projektien kautta. Sanomatta on selvää, että asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi myös sinulle on luontaista aito asiakaslähtöisyys ja kiinnostus asiakkaan bisnestä kohtaan. Paineensietokyvystä on etua, jottei hiki puske heti läpi tiukemmissa mutkissa. Kansainvälisen työnantajan palveluksessa hyvä kielitaito, suomen lisäksi vähintään englanti, on luonnollisesti tarpeen.

Kriittiset hakukriteerit: #HTML5 #Linux #julkaisualustat (#Wordpress #Liferay #Drupal) #oma_portfolio #agile #suomi #englanti

Lisätiedot

Jäikö meiltä jotain olennaista vielä kertomatta? HR Specialist Jouni Luoma vastaa kysymyksiisi sähköpostitse etunimi.sukunimi@cybercom.com.

Hakuohjeet

Laita meille hakemuksesi työnäytteineen 28.2.2014 mennessä alla olevan linkin kautta. Toivomme hakemuksesi sisältävän palkkatoivomuksen ja sinulle sopivan aloitusajankohdan.

Cybercom on IT-alan palveluyritys, joka auttaa johtavia yrityksiä ja organisaatioita hyötymään verkottuneen maailman mahdollisuuksista. Yhtiön osaamisalueet kattavat koko viestintäpalveluiden ekosysteemin. Toteutamme ja kehitämme asiakaslähtöisesti innovatiivisia verkkopalveluita, sulautettuja järjestelmiä, valvontapalveluita sekä tietoturva- ja konesalipalveluita. Valmiin verkkopalvelun polku jatkuu tarvittaessa konesaliimme, jossa asiantunteva henkilöstö ja parhaat kumppanit huolehtivat saatavuudesta ja varmuudesta. Asiakkaitamme ovat muun muassa Alma Media, MTV Media, Kone, Outotec ja Sandvik. Cybercomin lähes 250 työntekijää työskentelee Suomessa Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Konsernitasolla työkavereiksi saat 1300 kovaa ohjelmistoalan ammattilaista Euroopassa ja Aasiassa. Suomen Cybercomin ylpeydenaihe on erittäin korkea asiakastyytyväisyys, jonka lähteenä on eittämättä cybercomilaisten Tapsa-takuunakin tunnettu palveluasenne ja vahva sitoutuminen asiakkaiden liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseen.

Lisätietoa

Jätä kommentti