Front-end-kehittäjä

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
8.2.2018

Hei sinä visuaalista silmää omaava käyttöliittymien käsityöläinen: Helsingin tiimissämme on paikka auki front-end-kehittäjälle!
Työtehtäviisi kuuluu hiukan osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen muun muassa prosessien suunnittelu, käyttöliittymä- ja interaktiosuunnittelu sekä prototypointi. Responsiivinen suunnittelu on sinulla hallussa ja erilaisten suositusten kuten saavutettavuusvaatimusten soveltaminen näkyy kädenjäljessäsi.

Pääset mukaan merkittävän kokoluokan verkkopalveluprojekteihin ja asiakkaamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita.

Asiakkailla ja projekteissa teknologiat vaihtelevat ja tärkein ominaisuus onkin uuden oppiminen, hyvät sosiaaliset taidot ja kyky mukautua erilaisiin ympäristöihin ja tiimeihin. Tässä tehtävässä korostuvat HTML5, CSS3 ja JavaScript-osaaminen sekä siihen liittyvän ekosysteemin tunteminen. Toivomme osaamista moderneista frameworkeista ja kirjastoista kuten Angular, React tai Vue.js. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös Sassia, CSS-frameworkejä (esim. Bootstrap) sekä Photoshopia. Jos pitäisi valita, niin olet ennemmin tekninen taituri kuin konseptuaalinen visiönääri. Myös palvelinpuolen ohjelmointitaidoista, erilaisten CMS-järjestelmien ja DevOpsin tuntemisesta on hyötyä työssäsi. Tällä kertaa haemme henkilöä, joilla on jo mielellään useiden vuosien kokemus vastaavista tehtävistä. Projektimme saattavat olla välillä haastavia ja kinkkisiäkin, mutta tulet takuulla oppimaan uutta.

Työskentelet sekä Ambientian toimistolla joustavin työaikajärjestelyin ja etätyömahdollisuuksin että projektin luonteesta riippuen enemmän tai vähemmän asiakkaan toimitiloissa. Koska asiakasprojektimme tapahtuvat useimmiten pääkaupunkiseudulla, niin Helsinki lähikuntineen olisi luontevin työskentelypaikkakuntasi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja osaamistasi kehittävän työn, huippuluokan työvälineet, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin ja huumorintajuisen sekä uteliaan työyhteisön tuen.

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä 160 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.

Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko?
Hae tehtävään viimeistään 8.2. osoitteessa www.ambientia.fi/tyopaikat/front-end-kehittaja/ täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa User Interface Designer Juha tiistaisin 23.1. ja 30.1. klo 14–16 numerosta 050 430 0674 ja HR Specialist Minna maanantaina 5.2. klo 14–15.30 numerosta 040 843 6245.

Lisätietoa

Jätä kommentti