Front-end Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
17.7.2020

Kiinnostaako sinua seuraavat mahdollisuudet front-endin parissa? Sopisitko rentoon, mutta aikaan saavaan kehittäjäporukkaan? Lue lisää ja hae tehtävää!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Smilee.io:lle Front-end Developeria vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Front-end Developerin tehtävässä pääset mukaan kehittämään yrityksen tuotetta, eli chat-palvelua ja kustomoimaan sen asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsimme motivoitunutta ja kehittymishaluista persoonaa, joka uskaltaa tuoda omia ideoita esille. Yritys tarjoaa hienon kasvumahdollisuuden yrityksen sisällä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta Front-end kehittämisestä Reactilla tai Reduxilla (sekä osaamista HTML, CSS ja JavaScript kielistä.)

Smilee on online-asiakaspalvelun tulevaisuus. He tuovat yhteen asiantuntevan online-asiakaspalvelun sekä verkossa palvelua tarvitsevat asiakkaat. Tiimi luo parempia asiakaskokemuksia sekä lisäämme myyntiä ja konversiota verkossa. Smileen sovellus ja korkealaatuinen asiakaspalvelumme avulla tuot parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen verkkosivuillesi. Näin yksi heidän kehittäjistä kuvailee Smileetä työpaikkana:
“Smilee on työpaikkana joustava ja viihtyisä. Niin kauan kuin hommat hoituu, niin kukaan ei kato sinun perään, eikä kellokorttia tarvita. Porukka on mukavaa ja läppä lentää toimistolla! Työilmapiiri on kannustava. Kaiken kaikkiaan Smilee on huippu työpaikka.”

Pääasialliset tehtävät
• Chatti-tuotteiden front-end kehittäminen asiakkaan toiveiden mukaan

Odotamme sinulta
• Osaamista HTML, CSS, JavaScript sekä React/Redux teknologioista
• Innovatiivista, itseohjautuvaa ja proaktiivista työotetta
• Halua kehittyä alalla ja ottaa vastuuta
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden päästä mukaan osaksi kasvuyritystä
• Rennon ja kannustavan työyhteisön tuen
• Mahdollisuuden vaikuttaa ja tuoda omia ideoita esille
• Päästä hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamistasi sekä myös kehittyä eteenpäin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Melike Karakaya (melike.karakaya@studentwork.com)

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lisätietoa

Comments are closed.