Front-end Developer

Yritys
Lamia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
23.5.2018

Voimakkaan kasvun johdosta haemme nyt Lamialle intohimoisesti laadukkaan koodin kirjoittamiseen sekä itsensä kehittämiseen suhtautuvaa Front-end Developeria. Front-end Developerina pääset rakentamaan ja jatkokehittämään asiakkaiden Magento-verkkokauppoja ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja. Työnkuvaasi kuuluu yhdessä kokeenempien osaajien kanssa mm. selainpuolen ohjelmistokehitys sekä käyttöliittymätoteutukset yhteistyössä UX- ja UI -suunnittelijoidemme kanssa.

Etsimämme henkilö suhtautuu intohimolla ohjelmointiin ja haluaa kehittää omia taitojaan eteenpäin. Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen, mutta olet halukas kehittymään sellaiseksi. Oma-aloitteinen asenne ja hyvät tiimityötaidot ovat edellytyksiä tässä tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme sinulle ennen kaikkea tilaisuuden kehittää osaamistasi käyttöliittymien ketterän rakentamisen parissa moderneilla teknologioilla ja työkaluilla.

Edellytämme:

– Harrastuneisuutta – ohjelmoit, koska se on mielenkiintoista ja haluat ratkaista vaikeitakin loogisia pulmia
– JavaScript, CSS ja HTML -osaamista
– Halua kehittää omaa osaamistaan ja kiinnostusta uusia teknologioita kohtaan
– Sujuvaa englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

– Painotus on selainpuolella, mutta arvostamme perustason back-end osaamista (esim. PHP, Python, Node.js)
– Kiinnostuksen visuaalisuutta ja käytettävyyttä kohtaan

Tarjoamme sinulle:

– Modernit työvälineet sekä tehokkaat teknologiat ja työskentelytavat
– Sinulle räätälöidyn mentorointiohjelman ja koulutukset kehittymistäsi tukemaan
– Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
– Oikeasti joustavat työajat sekä hyvät työsuhde-edut, kuten esim. kattava sairasvakuutus
– Mahdollisuuden kehittää devausprosessejamme ja toimintatapojamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet
– Vapaavalintaiset vapaa-aikaedut kiinnostustesi mukaan sekä säännölliset hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
– Viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa

Jos olet etsimämme Front-end Developer, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2018! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/lamia-front-end-developer-5-2018 Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi.

Lamiaan pääset tutustumaan tarkemmin täällä: https://lamia.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Vilma Järviseltä (vilma.jarvinen[at]atalent.fi, +358505134740).

Lisätietoa

Jätä kommentti