Front-end Developer

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
10.1.2018

Etsimme Helsingin toimistolle useampia Front-end-kehittäjiä. Tilaa ja työtä olisi niin uransa alkutaipaleella oleville kehittäjille, kuin kokeneemmillekin tekijöille aina liidaaviin rooleihin asti. Tällä hetkellä tarpeita on sekä visuaalisille toteuttajille, että enemmän bisneslogiikkaan keskittyville ohjelmoijille sekä monessa muussa roolissa.

Helsingin kymmenhenkisen fronttitiimin jäsenet työskentelevät intohimoisesti hyvin erilaisissa projekteissa ja rooleissa. Toteutamme selainkäyttöliittymiä asiakkaidemme julkiverkon palveluihin, sisäisiin työkaluihin, analytiikan visualisointeihin tai vaikkapa Solitan omiin tukipalveluihin. Merkityksellisten projektien myötä omia kädenjälkiä pääsee näkemään asiakkaiden ydintoimintojen ja kaikkia suomalaisia koskettavien palveluiden toteutuksissa.

Projektejamme ja asiakkaitamme pääset katsomaan täältä.

MITÄ SOLITALAINEN FRONTTITYÖ ON?

Työmme tehdään lähes poikkeuksetta tiimeissä, joissa yhteistyö esimerkiksi visuaalisen suunnittelijan tai UX-vastaavan ja yhtälailla back end -toteutuksiin painottuneempien kehittäjien välillä on arkista ja tärkeää. Fronttidevaajan rooli ei myöskään rajoitu vain tiettyyn osaan tekemistä, vaan oman mielenkiinnon mukaan tonttia on mahdollista – ja suotavaa – laajentaa jatkuvan kehittymisen nimissä. Tiimissä kukaan ei ole yksin, sillä vahva auttamisen kulttuuri edesauttaa jokaisen menestymistä työssään.

– Meillä on vapaus ja vastuu vaikuttaa teknologiavalintoihin valitessamme parhaat ja mielekkäimmät työkalut asiakkaidemme tarpeiden toteututtamiseksi
– Pääset myös vaikuttamaaan henkilökohtaisiin työvälineisiin, kuten työasemaan ja puhelimeen – täytyyhän työn olla myös sujuvaa

Pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme paitsi oman projektin puitteissa, myös hyödyntäen aktiivisia osaamisyhteisöjämme. Front end -teknologioihin keskittyneen osaamisyhteisön puitteissa käydään päivittäistä keskustelua uusista tuulista, keskustellaan toteutustavoista, esitellään tekemisiä ja tutkaillaan ulkoisten koulutusten mahdollisuuksia.

TUNNISTATKO TEKNOLOGIAT?

Valitsemme projektien teknologiat aina tarpeellisuuden mukaan. Käytössämme on muun muassa alla olevia teknologioita ja menetelmiä, joten mikäli yksi tai useampi seuraavista tuntuu olevan lähellä sydäntä niin meidän olisi hyvä jutella:

– JavaScript, React, Redux, VueJS, Node.js, Aurelia, buildityökalut, frontin automaattitestaus, selain- ja suorituskykyoptimointi, CSS (SASS/LESS/PostCSS tjsp) erilaisine paradigmoineen, HTML5, SEO, CMS-tuotteet (esim. EPiServer, Liferay), AWS/Azure, Clojure/ClojureScript.

Kaikkea ei tarvitse osata, koska muilta tiimiläisiltä ja projektien kautta tarpeellisen oppii varmasti.

MITEN PÄÄSET HELSINGIN FRONT-END TIIMIIN

Me haluamme kuulla kuka sinä olet ja mitkä intohimosi ovat. Kerro meille vapaamuotoisesti esimerkiksi unelmiesi työpäivästä tai projektista, jonka haluaisit toteuttaa.

– Lähetä CV:si tai LinkedIn-profiilisi linkki osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai linkin kautta
– Kysy halutessasi lisää fronttitiimin työstä ja projekteista, Helsingin Front-end tiimin vetäjältä Juhalta numerosta 040 7558 039 tai juha.hoyssa(a)solita.fi
– Lähde lounaalle keskustelemaan työmahdollisuuksista dev-rekrycoachimme Jarkon kanssa 044 3398 640 tai jarkko.dahlstrom(a)solita.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti