Front End Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
24.10.2017

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Digitalistille Front End Developeria kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Asiakkaamme Digitalist tuottaa digitaalisia innovaatioita tunnetuille brändeille, kuten Spotifylle ja Finnairille. Nyt he ovat rakentamassa entistä vahvempaa ja tiiviimpää Digitalistia ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa.

Front End Developerina pääset vaikuttamaan parhaiden teknologioiden valintaan suunnitteluvaiheessa, sekä yhdessä ohjelmistokehittäjien kanssa toteuttamaan palvelulähtöisiä verkko- ja mobiiliratkaisuja. UI:n tulee olla intohimosi ja sujuvan koodin kirjoittaminen työvälineesi. Sinulla on visuaalista silmää ja osaat laittaa ideasi toteutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Sinulta taipuu mm. JavaScript, CSS ja HTML
• React tai AngularJS -kokemusta
• Tiimityötaitoja; uskallat tuoda omia ideoitasi esiin ja kommunikoit sujuvasti tiimisi kanssa
• Sujuvaa englannin kielen taitoa
• Soveltuva koulutustausta, kuten tietojenkäsittely

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus oppia rajattomasti uutta ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle! Lisäksi tukenasi on huipputiimi, joka toimii idearikkaasti ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Työsuhde on kokoaikainen ja solmitaan 12 kuukauden mittaiseksi vuokratyösuhteeksi Studentworkin kanssa. Tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti