Front-End Developer

Yritys
Fonecta Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Turku
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
2.4.2013

Haussa nyt Fonectan Palvelutuotantoon Helsinkiin tai Turkuun

Front-End Developer

Palvelutuotannon digikehitystiimi tukee pk-yritysasiakkuuksiemme nettinäkyvyyden ja -kampanjoinnin kehittämistä, tuotantotyön ohjaamista ja osallistuu myös käytännön toteutuksiin valituissa projekteissa. Tiimi toimii läheisessä yhteistyössä Turun digituotantoyksikön kanssa, joka vastaa asiakasprojektien käytännön toteutuksista.

Vastuualueesi on web-käyttöliittymien toteuttaminen ja niiden kehittäminen pk-yritysasiakkaille. Front-End Developer toimii myös käyttöliittymäkoodaamisen ohjaavana henkilönä digituotantoyksikössämme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Työ edellyttää matkustamista kotimaassa. Raportoit kehityspäällikölle.

Tehtävä edellyttää erinomaisia käytännön projekteissa hioutuneita käyttöliittymäkoodaamistaitoja, kuten HTML5, CSS, JS/JQuery sekä responsiivisen designin osaamista. Myös hyvä näkemys saavutettavuudesta ja käytettävyydestä on tärkeää. Perusominaisuuksiin kuuluu myös ammatillinen intohimo seurata alan kehitystä ja uusimpia käänteitä. Lisäksi tarvitaan kykyä ja halua koordinoida ja kehittää käyttöliittymien front-end-osaamista ja tekemistä digituotantoyksikössä sekä ohjata yhteistyökumppaneitamme. Positiivinen asenne, sosiaalisuus ja hyvät viestintätaidot erityistä plussaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantojohtaja Mikael Alatalo puhelimitse 050 542 5748. Puhelinajat 21.–22.3. klo 9-11 ja 27.3. klo 13–15.

Täytä hakemuksesi 2.4. mennessä allaolevan linkin kautta. Järjestelmä mahdollistaa myös CV:n ja videon liittämisen hakemukseen.

Lisätietoa

Jätä kommentti