Web Developer

Yritys
Digia
Paikkakunta
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Tulevaisuuden sovellukset nähdään interaktiivisina ja työtekoa tukevina. Hyppää nyt mukaan työssään viihtyvien ja hyväntuulisten ammattilaisten joukkoon kertomaan omat näkemyksesi siitä, mihin saakka sovelluskehityksen uudet rajat voidaan piirtää. Digiassa työskentelet monipuolisissa suunnittelu- ja toteutustehtävissä osana tiimiä, jossa toimiala-, käytettävyys- ja arkkitehtuuriasiantuntijat tuottavat erilaisia näkökulmia huomioon otettavaksi, mutta tarjoavat osaajalle vapauden päättää parhaasta lopputuloksesta kokonaisuuden kannalta.

Sinulla tulisi olla laaja osaaminen XHTML/HTML5, JavaScript ja jQuery teknologioista, kokemusta näyttävien web ja mobiilitoteutusten suunnittelusta ja niissä Ajaxin ja Css:n nykyaikaisesta hyödyntämisestä. Työssäsi keskeistä on mallintaa käyttöliittymien mahdollisuuksia prototyyppien avulla, joten uusimpien työkalujen tuntemus auttaa työn sujumisessa.

Sovelluskehityskäytäntöjen tuntemus on hyödyksi, jotta näyttävät ulkoasut pystytään yhdistämään osaksi toimivia sovelluksia.

Pyrimme luomaan parhaan mahdollisen työympäristön menestyville ammattilaisille; työympäristö, joka huolehtii ja auttaa ammattilaisia kehittymään huippuosaajiksi. Loistavat työkaverisi takaavat viihtyvyytesi. Ketterät projektit yhdessä uusimpien työkalujen kanssa takaavat haasteelliset tehtävät ja loistavat mahdollisuudet menestymiseen. Liity joukkoomme kehittämään tulevaisuuden ohjelmistokehitystyötä.

Lähetä hakemuksesi 23.3.2012 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa: www.digia.com/careers

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Jani Niskaselta numerosta +358 40 589 1098.

Jätä kommentti