Drupal-osaaja

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.9.2017

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Digitalistille Drupal-osaajaa kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Asiakkaamme Digitalist tuottaa digitaalisia innovaatioita tunnetuille brändeille, kuten Spotifylle ja Finnairille. Nyt he ovat rakentamassa entistä vahvempaa ja tiiviimpää Digitalistia ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Digitalisaation edelläkävijänä he ovat kehittäneet uniikin lähestymistavan loppukäyttäjien toiveiden ja tarpeiden ymmärtämiseen, jota kutsutaan Digitalist Leanlabiksi.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään muiden kehittäjien, tuotepäälliköiden, asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa kehittääksesi Leanlab co-creation alustaa. Tulet suunnittelemaan käyttöliittymää Drupalin avulla.

Mitä odotamme sinulta:
• Vähintään kuusi kuukautta kokemusta Drupalista, tai muusta CMS:stä
• Jatkuvaa halua oppia ja kehittää taitojasi
• Tiimityötaitoja; uskallat tuoda omia ideoitasi esiin ja kommunikoit sujuvasti tiimisi ja asiakkaidesi kanssa
• Hyvää englannin kielen taitoa
• Soveltuva koulutustausta, kuten tietojenkäsittely
• PHP, JavaScript, HTML ja CSS osaaminen katsotaan eduksi

Työsuhde on kokoaikainen ja solmitaan 12 kuukauden mittaiseksi vuokratyösuhteeksi Studentworkin kanssa. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti