Drupal-kehittäjä

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Viim. hakupvm
19.2.2012

Vastuullasi on asiakkaamme Drupal-pohjaisten web-palveluiden toiminnallisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä konseptisuunnittelijoiden, graafikoiden ja muiden ohjelmistokehittäjien kanssa. Päivittäisessä työssäsi käytät avoimen lähdekoodin järjestelmiä ja kirjastoja, jotka integroit osaksi tuottamaasi ratkaisua.

Lisäksi osallistut järjestelmien määrittelyyn ja suunnitteluun yhteistyössä arkkitehtien ja asiakkaidemme kanssa. Työskentelet myös testaajien kanssa varmistaen palveluidemme laatua.

Tehtävä edellyttää vankkaa Drupalin, PHP:n ja MySQL:n tuntemusta ja kykyä rakentaa palveluja sekä teknisen että visuaalisen kuvauksen perusteella. Käytät sujuvasti työssäsi myös XHTML:ää ja JavaScriptiä.

Eduksi on jos sinulla on kokemusta seuraavista järjestelmistä:

– eZ Publish
– Joomla!
– WordPress
– Codelgniter
– Kohana
– MongoDB

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä otetta työhön sekä kykyä toimia itsenäisesti, myös osana asiakkaamme tiimiä. Kaipaat haasteita ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä yksityiskohtien että kokonaiskuvan parissa.

Asiakastarpeesta johtuen edellytämme vähintään hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi odotamme että kommunikoit sujuvasti englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Lisätietoja hakemusprosessista saat HR Manageriltamme Nina Holvialalta, puh. 040 739 7071. Tehtävästä lisätietoja tarvittaessa antaa teknologiajohtaja Kalle Varisvirta, puh. 050 587 4466.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen jobs@exove.fi.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti