Drupal -kehittäjä

Yritys
Druid
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
13.3.2016

Senior Drupal-kehittäjä

Oletko kokenut Drupal-taituri? Haluatko rakentaa parempaa internetiä mahtavien työkavereiden ja Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Hyvä, meillä olisi nimittäin Pasilassa tilaa Senior Drupal-kehittäjälle!

Tällaista meillä on tarjolla:

Meillä tehdään konseptointia, konsultointia, ohjelmistokehitystä ja ylläpitoa. Keskitymme laajoihin verkkojärjestelmiin, joista muutamina esimerkkeinä mainittakoon ruutu.fi, Lääkärikeskus Aavan ja Helsingin Yliopiston verkkopalvelut, Myllyn Parhaan ja Tekniikan Akateemisten verkkosivustot sekä Ylen Drupal-alusta ja -sovellukset. Projekteissa on meillä mukana tyypillisesti 2-6 druidia. Hommat hoidetaan ketterästi, huolella ja teknisesti oikein. Työt jaetaan tiimin kesken niin, että jokainen poimii itseään eniten kiinnostavan asian ja ryhtyy hommiin. Projektit ovat useiden kuukausien mittaisia, ja jatkokehityksen ja ylläpidon osalta (tähän saakka ja toivottavasti jatkossakin) jotakuinkin ikuisia.

Meillä ei ole esimiehiä eikä turhia sääntöjä, koska luotamme siihen, että fiksut tyypit osaavat tehdä fiksuja päätöksiä. Vastuuta saat niistä asioista, jotka sinua kiinnostavat. Kaikki hoidetaan mahdollisimman leanisti, eikä töiden tekemistä hidasteta turhalla byrokratialla.

Kiinnostavat ja ammatillisesti haastavat projektit, paljon opittavaa, koulutuksia, yhteistä tekemistä, fiksut puitteet, kohtuullinen työmäärä ilman niskaan hönkimistä ja loputtomat mahdollisuudet kehittyä Drupalin parissa. Näitä me sinulle tarjoamme. Tämän linkin takaa pääset sukeltamaan syvemmälle maailmaamme:
http://www.behindthejobscenes.com/2015/04/druid.html.

Tällaista työkaveria etsimme:

-Drupal -osaamisesi on rautaista ja sinulla on intohimoa sen kanssa työskentelyyn
– Sinulla on näyttöjä vaativista asiakasprojekteista sekä kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä
– Haluat päästä kampanjasivujen sijaan tekemään nykyistä pidempiä ja laajempia projekteja
– Pystyt tarvittaessa ohjaamaan projektitiimisi jäsenten työskentelyä
– Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
-Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Viihdyt työpaikassa, jossa kiveen hakattuja ohjeita on vähän mutta mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen paljon.

Ja tällaisia työkavereita emme halua:

– Et uskalla myöntää mokanneesi ja naamastasi paistaa ylimielisyys
– Päätavoitteesi työelämässä on edetä esimieheksi ja siitä seuraavaksi esimiehen esimieheksi.

Viihdymme keskenämme ja haluamme vaalia rentoa ja avointa ilmapiiriämme. Jos olet sitä mieltä, että töissä ei tarvitse olla mukavaa kunhan liksa juoksee, et todennäköisesti jaksa meitä, emmekä me sinua.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@druid.fi 13.3.2016 mennessä niin katsotaan, voisiko meillä olla yhteinen tulevaisuus! Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti