Drupal-, JavaScript-, tai PHP-kehittäjä

Yritys
Druid
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2018

Ylimaallisen tason saavuttaneena devaajana haluat kehittää sovelluksia, jotka ovat helppokäyttöisiä kaikilla eri päätelaitteilla. Olet kiinnostunut moderneista teknologioista ja kehitysmenetelmistä ja loihtimaasi koodia on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Tee elämäsi maagisin temppu ja tule meille töihin! Druid on Suomen johtavia koodaajien perustama ketterän ohjelmistokehityksen ja digitaalisen käyttökokemussuunnittelun osaajia, jossa pääset haastamaan itseäsi suurien ja kiinnostavien projektien parissa.

Mitä toivomme sinulta?

– Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja suhtaudut työhösi intohimoisesti
– Sinulla on kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja ketteristä
kehitysmenetelmistä
– Pystyt tarvittaessa ohjaamaan projektitiimisi jäsenten työskentelyä
– Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
– Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön

Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja (huono) huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin.

Meillä saat vapautta ja vastuuta, sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Kamppissaitit eivät siis ole se meidän juttu. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, ilmoita itsestäsi tai vinkkaa hyvistä tyypeistä osoitteeseen rekry@druid.fi

Lisätietoja Druidipäällikkö Mikko Hämäläiseltä, puh. 040 527 5945.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti