Drupal- ja AngularJS-osaajia (2-5kpl)

Yritys
Wunder
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2015

Kasvamme voimakkaasti ja palkkasimme alkuvuonna viisi vahvistusta joukkueeseemme: myyntijohtajan, analytiikkaekspertin, palvelupäällikön ja kaksi front end -kehittäjää. Nyt tarvitsemme lisää todellisia tekijöitä asiakkuuksiimme.

Tarjoamme vakituisen työpaikan hyvin työsuhde-eduin ja Euroopan parhaalla ammatillisella tukiverkostolla osaaville Drupal- tai AngularJS-ammattilaisille, jotka haluavat olla osana loistavan työpaikan tarinaa nyt ja tulevaisuudessa.

Jos haluat antaa itsellesi onnellisemman, tasapainoisemman ja tuottavamman vuoden 2015, toimita persoonallinen hakemuksesi haluamiesi liitteiden kera osoitteeseen fi.work@wunderkraut.com.

Ole kiltti, älä lähetä meille kuivaa ansioluetteloa palkkatoivomuksineen. Kerro miksi juuri sinä haluat tulla juuri Wunderkrautiin.

Vaikka ilmoituksessa on viimeinen hakupäivämäärä, käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä, joten ei kannata aikailla.

Jos et vielä uskalla suoraan hakea, mutta tunnet jonkun, joka on meillä töissä, hyödynnä kontaktiasi ja kysele meistä! Välillä on helpompi lähestyä yritystä sen työntekijöiden kautta, joten ole rohkea!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Wunder Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti