Drupal Developer

Yritys
KWD Digital
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
2.2.2014

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5h/vk
Suositusvuosikurssi: 3.vsk – valmistunut
Sijainti: Helsinki
Aloituspäivämäärä: joustava, helmikuu
Haku-DL: asap/2.2.2014

KWD Digital on vuonna 2006 perustettu digitoimisto, jonka päätuotteita ovat avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmät ja verkkokaupat. Verkkosivustojen suunnittelussa lähtökohtia ovat tyylikäs ulkoasu, esteettömyys ja käytettävyys sekä sivustojen päivittäjille lisäksi helppokäyttöisyys. KWD Digital työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä sekä joukon alihankkijoita. Viimeisen 12 kuukauden aikana KWD Digital on tuottanut yli 100 verkkototeutusta noin 80 aktiiviselle asiakkaalleen.

KWD Digital etsii nyt joukkoihinsa motivoitunutta ja kehittymishalukasta Drupal Developeria toteuttamaan monipuolisia asiakasprojekteja. Drupal Developerina olet innovatiivinen ja tehokas, pysyt aikatauluissa sekä tulet toimeen asiakaskontakteissa. Toteutat Drupal -julkaisujärjestelmällä verkkopalveluita laidasta laitaan: yksinkertaisista sivustoista aina vaativiin järjestelmäratkaisuihin. Sinulla ei tarvitse olla timanttista Drupal –osaamista, vaan riittää, että ymmärrät alan toimintaa ja hallitset vähintään yhden PHP -pohjaisen ohjelmiston. Työ sopiikin esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, jolla on halu kehittää osaamistaan.

Edellytämme:
• HTML-standardien tuntemusta
• Tietoturva-ajattelua
• Kokemusta moduulien suunnittelusta, ohjelmoinnista, asennuksesta ja konfiguroinnista
• Kokemusta palvelinten käyttöönotosta ja konfiguroinnista
• Kokemusta CSS -tyylien luonnista ja muokkaamisesta
• Pientä tuntemusta JacaScript -toteutuksista
• Käyttökokemusta CCK ja Views –moduuleista

Tarjoamme:
• Mielenkiintoiset projektit
• Hienot työkaveri ja rinnakkaistukea
• Mahdollisuuden kehittää omia ohjelmointitaitoja

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.2. täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5×23745. Mikäli mahdollista, lähetäthän hakudokumenttisi yhtenä pdf-tiedostona. Huomaathan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, haethan siis heti!

Yrityksestä voit lukea lisää täällä: www.kwd.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Naskali (juhani(at)kwd.fi) ja hakuprosessista Nina Nevalainen (0400 908 179, nina.nevalainen(at)atalent.fi).

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä KWD Digital Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti