Digituottaja

Yritys
Genero Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm

Oletko kiinnostunut digiprojekteista? Oletko organisoinnin visionääri? Etsimme tuottajaa asiakasprojekteihimme.

YLEISESTI

Tuottajana pidät huolen asiakasprojektien toteutuksesta aikataulussa, sekä budjetin ja briiffin mukaisesti. Viet projekteja eteenpäin hoitamalla koordinointia toimimalla päivittäisenä kontaktina asiakkaan ja tiimin välissä. Pidät huolen, että kaikki tahot ovat perillä projektin kulusta: mitkä ovat tavoitteet, mitä tehdään seuraavaksi ja koska on palaveri. Huolehdit siitä, että toimenpiteet sopivat asiakkaan strategiaan, ja että asetetut tavoitteet saavutetaan.

Pidät huolta siitä, että ideat ja konseptit muuntuvat käytännön toteutuksiksi.

TEHTÄVÄT

Digiprojektin suunnittelu ja tavoitteet. Mitä tehdään, millä aikataululla ja budjetilla.

Projektin johto. Pystyt johtamaan ja motivoimaan eri alojen asiantuntijoista koostuvia projektiryhmiä matalahierarkisessa ja ketterässä organisaatiossa. Tiimin jäseninä mm. plannerit, designerit, copywriterit, developerit ja internet-markkinoinnin asiantuntijat.

Asiakasyhteydet. Työskentelet asiakasrajapinnassa. Pidät huolen siitä, että tarjoamme parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme – resurssien, aikataulun ja budjetin rajoissa. Toimit hankkeessa kaikkien osapuolten päivittäisenä kontaktina, ja huolehdit strategian ja tavoitteiden toteutumisesta.

Resurssointi. Kokoat tarvittavan tiimin, jolla projekti pysyy tavoitteissa ja aikataulussa. Teet selkeät todo-listat. Pystyt järjestelmällisesti priorisoimaan ja asettamaan todoita oikeaan järjestykseen.

Kokoukset. Kirjoitat kokoukselle agendan ja teet muistiinpanot kokouksista. Pidät huolen että kokouksissa pysytään asiassa, aikataulussa ja päätetään tarpeelliset asiat.

Projektin seuranta. Projektien suunnittelu ja budjetointi. Seuraat projektin kulkua ja pidät muut projektiryhmän jäsenet ajan tasalla. Kommunikoit selkeästi projektin aikana ilmenneistä haasteista ja ratkaisuista asiakkaan kanssa.

Tulokset. Pidät kirkkaana mielessä projektin tavoitteet ja teet parhaasi niiden tavoittamiseksi.

Laskutus. Huolehdit projektin laskutuksesta.

Asiakkuuden seuranta. Raportoit asiakkaalle ja Client Directorille, joka vastaa asiakkuuden kehittämisestä. Pystyt luomaan työn kulusta selkeitä tilanneraportteja.

Tuottajana sinun on oltava tarkka ja tiedettävä paljon liiketoiminnasta, digimediasta ja projektien johtamisesta. On tärkeää, että haluat kehittyä jatkuvasti digitaalisen median ja projektinhallinnan taidoissasi. Tehtävässäsi ymmärrät myös teknologiaa ja osaat käyttää WordPress- ja Drupal-alustaisia sivustoja.

SOPIVAT OMINAISUUDET

– Suunnitelmallisuus
– Kyky ja uskallus johtaa ihmisiä
– Taito priorisoida ja aikatauluttaa
– Asiakaspalveluhenkisyys
– Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja/tai ruotsiksi ja englanniksi

LÄHETÄ MEILLE

– Hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen careers@genero.fi 30.6. mennessä. Työ alkaa elokuussa 2014 tai sopimuksen mukaan.
– Esimerkkejä projekteista, joihin olet osallistunut, ja tietysti suosittelut ovat aina plussaa.

Lisätietoa

Jätä kommentti