Digital Sales Manager

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Fennia

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä), Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 20.11.2023 Haku on päättynyt

Oletko sinä nykyinen tai tuleva myynnin tekijä, jolla on jo monipuolista kokemusta digimarkkinoinnin mahdollisuuksista ja kiinnostusta kehittää digitaalisia osto- ja asiointipolkuja? Etsimme nyt Digital Sales Manageria vanhempainvapaan sijaisuuteen 2.1.2024 alkaen noin vuoden ajaksi.

Digital Sales Managerina olet osa Fennian Digimyyntiä ja -asiointia, jonka päätehtävänä on kehittää erinomaisia digitaalisia asiointikanavia asiakkaillemme.

Vastaat Fennia-konsernin digitaalisten myyntikanavien tehokkuudesta ja tuloksesta sekä henkilöasiakkaiden verkkopalveluiden asiointipolkujen kehittämisestä. Työssäsi vastuullasi on verkkomyynnin tavoitteen mukainen kehitys, digitaalisen markkinoinnin tehokkuus ja tulos sekä henkilöasiakkaita palvelevan verkkosivuston kokonaisuuden ohjaaminen mukaan lukien hakukoneoptimointi.

Ohjaat digimarkkinoinnin kumppaneiden työtä, analysoit jatkuvasti verkkomyynnin ostopolun performanssia sekä asiointipolkujen sujuvuutta ja viet kehityskohteita aktiivisesti eteenpäin. Hyödynnät työssäsi monipuolisesti asiakasymmärrystä ja verkkomyynnin dataa ja rakennat toimenpidesuunnitelmat faktoihin perustuen. Hallitset kasvuhakkeroinnin (growth hacking) toimintamallit ja tunnistat ja kokeilet ketterästi uusia myynnin mahdollisuuksia. Tukenasi on digitiimi ja teet laajasti yhteistyötä Fennian eri tiimien sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Hakijalta odotamme

Ennen kaikkea myynnin nälkää sekä intoa monipuolisten digitaalisten polkujen kehittämistä kohtaan! Sinulla on:

– parin vuoden vuoden kokemus digitaalisen myynnin ohjaamisesta hyödyntäen keskeisiä eCom KPI-mittareita
– tuoretta kokemusta ja näkemystä digimarkkinoinnin mahdollisuuksista ml. SEO
– kokemusta asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä verkkokauppojen ja digipalveluiden kehityksestä
– datan ja analytiikan syvällistä ymmärrystä
– hyviä yhteistyötaitoja niin sisäisten kuin ulkoisten kumppaneiden kanssa
– kaupallinen koulutus
– käytännön kokemus ketterästä growth hacking-toimintamallista on etu

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Tulet työskentelemään tiimissä, jossa on mukava tekemisen meininki ja vauhtia riittää! Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Sales and Channels Lead Satu Puumala, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse to 2.11.23 klo 8-9 tai ma 6.11.23 klo 15-16 numerosta 040 670 7120.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään ma 20.11.2023.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun