Digital Marketing Planner

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
2.6.2019

Digital Marketing Plannerina varmistat mainonnan keinoin, että brändi ja kohderyhmä kohtaavat mielekkäin lopputuloksin. Apunasi on monia osaajia koodareista graafikoihin ja inbound-spesialisteista sisällöntuottajiin – koskaan et jää yksin, sillä meitä lennokkeja on jo kohta 20.

Mitattavuus on äärimmäisen olennainen osa työtäsi. Viime kädessä sinä pystyt datan perusteella osoittamaan, että valittu suunta on ollut oikea ja tuloksekas. Tarvittaessa osoitat uuden suunnan tekemiselle.

Etsimme nyt joukkoomme osaajaa, joka ymmärtää datalähtöisen markkinoinnin päälle ja hallitsee verkkomainonnan koukerot. Tehtävän perusta on verkkomainonnan suunnittelu, mittaaminen ja kehittäminen. Tämän pohjan päälle tehtävä muodostuu pitkälti osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan, painottuen esimerkiksi enemmän sosiaaliseen mediaan, hakukonemainontaan tai verkkosivuston analytiikkaan.

Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on jonkin verran työkokemusta ja saat kicksejä tuloshakuisen verkkomainonnan tekemisestä. Olet keskusteluyhteydessä omiin asiakkaisiisi suoraan, joten voit vapaasti ehdottaa heille mielestäsi parasta mahdollista ratkaisua.

“Parasta työssäni on monipuoliset asiakkaat, joiden kanssa pääsen suoraan kehittämään ja suunnittelemaan datalähtöisiä toimenpiteitä.”
Tuleva kollegasi Digital Marketing Planner Suvi

Olet hyvin tietoinen alati muuttuvan mainonnan kentän luonteesta ja pidät osaamistasi aktiivisesti yllä. Arvostanet, että meillä voit sparrata uutuuksia inspiroituneen tiimin kanssa.

Olet käytännönläheinen, ja sinua motivoi päivittäinen onnistuminen asiakkaiden ongelmien ratkomisessa, mutta pystyt myös hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja linjaamaan perusteltuja, realistisia kehitysehdotuksia. Vaikka tähtäimesi on korkealla, ymmärrät, että onnistuminen on kiinni yksityiskohdista, jotka hoidat tinkimättömällä tarkkuudella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Analytiikkaosaamista (Google Analytics)
– Some-mainonnan hallintaa (Facebook, LinkedIn)
– Google Ads -osaamista
– Kielitaitoa (suomi ja englanti, muut plussaa)
– Kykyä ja halua visualisoida dataa
– Kasvuhakuisuutta

Lisäksi arvostamme osaamista näistä asioista
– Ohjelmallinen ostaminen
– Google Data Studio
– Konversio-optimointi

Mitä tarjoamme sinulle

– Uskomme luovuuden ja datan yhdistämiseen. Pääset toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja erilaisille (ja kivoille) asiakkaille, joita yhdistää halu kasvaa.
– Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa, joiden kanssa on hauskaa. Et ole työssäsi yksin, sillä kokeneet kollegasi sparraavat ja auttavat sinua.
– Rennon ja tutkitusti viihtyisän työpaikan, jossa on matala hierarkia ja jossa pääsee aina tuomaan esiin ideoitaan.
– Etenemismahdollisuuksia osaamisesi ja yrityksemme kasvaessa.
– Tukea yksilölliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen.
– Mahdollisuuden valita työskentelytavat, jotka ruokkivat luovuuttasi ja viihtyvyyttäsi parhaalla tavalla.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen pasi.pellikka@paperplanes.fi 2.6. mennessä. Lisätietoja roolista ja paikasta saa Pasi Pellikalta numerosta 041 536 8599.

Paper Planes

Paper Planes tekee 10x-tuloksia. Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun, luoden yrityksille kymmenkertaisia tuloksia tuottavia sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja. Toimistomme sijaitsee vielä hetken aikaa Punavuoressa, pian muutamme Teurastamon alueelle Kalasatamaan.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Paper Planes Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti