Digital Designer

Yritys
Miltton Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
24.1.2021

Milttonista on tullut suurin markkinointiviestintätoimisto luomalla kokonaisvaltainen tarjooma luovia ja strategisia palveluita sekä uskomalla ihmisiin, älykkyyteen ja muutokseen. Tuorein tulokas jatkuvasti laajenevassa palvelutarjoamassamme, Miltton Digital kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Nyt etsimme sinua intohimoinen digitaalisten palveluiden ja verkkosivujen suunnittelija. Työssäsi sinulle on tärkeää tarkan visuaalisen viimeistelyn lisäksi kaikin puolin toimiva kokonaisuus. Tarjoamamme projektit vaihtelevat uusien digitaalisten palvelujen tai verkkosivujen lanseerauksista asiakkaiden nykyisten palveluiden monipuoliseen jatkokehitykseen. Sinun vastuullasi on näiden projektien käyttäjälähtöinen käyttö­liittymä- ja käyttäjäkokemus­suunnittelu (UI & UX) yhdessä osaavan tiimin ja asiakkaan kanssa.

Meidän ajattelumaailmamme ja toimintatapamme mukaan luova työ vaatii vapautta, mutta samalla se lisää myös yksilön vastuuta. Sinulle on tärkeää esitellä suunnittelusi taustat asiakkaalle itse. Haluat ymmärtää ihmisten käyttäytymistä ja teet ratkaisuja aina loppukäyttäjä mielessä, asiakkaan liiketoiminnan vaatimuksia unohtamatta. Olet avoin uusille tavoille toimia ja arvostat kokeilemisen kulttuuria.

Arvostat yhdessä tekemistä ja ymmärrät sen tuomat edut, mutta kykenet myös toimimaan itsenäisesti ja olemaan omien aikataulujesi tasalla. Toimit osana tiimiä ja osaat kommunikoida ideasi niin tekniselle tiimille kuin asiakkaallekin.

Olet asenteeltasi proaktiivinen ja kykenet tarpeen vaatiessa myös toimimaan nopeasti sekä luomaan ja esittelemään ideoihisi perustuvia prototyyppejä moderneja työkaluja käyttäen.

Odotamme, että sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus vastaavanlaisista digitaalisista projekteista tai työtehtävistä.

Mitä toivomme sinun olevan:

– Utelias ja empaattinen luonne, jolle uuden oppiminen on elämäntapa
– Tarkalla visuaalisella silmällä varustettu, alaa seuraava ammattilainen
– Oma-aloitteinen tekijä, jolle työn laatu on enemmän kuin mittari
– Tiimipelaaja, jolla on kokemusta erilaisissa tiimeissä toimimisesta
– Ammattilainen, joka on tottunut työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi

Työtehtäviisi kuuluu:

– Konseptien visualisointi asiakkaalle ymmärrettävään muotoon
– Saumattoman käyttäjäkokemuksen suunnittelu
– Käyttäjälähtöinen käyttöliittymien ja visuaalisuuden suunnittelu
– Prototyyppien suunnittelu
– Asiakkaan konsultointi oman osaamisalueesi asioista

Miltton Digital tunnettiin aiemmin Buena Creativena. Lisätietoa Buena Creativesta Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa.

Lisätietoa

Jätä kommentti