Digital Designer

Yritys
Avidly
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
18.2.2018

Me Zeeland Familyssa uskomme järkähtämättömästi siihen, että onnistunut markkinointi näkyy asiakkaamme menestyksenä. Tule mukaan luomaan uusia menestystarinoita kanssamme!

Oletko sinä Zeeland Familyn uusi Digital Designer?

Zeeland Family on Suomen monipuolisin luova markkinoinnin palvelutoimisto. Meillä työskentelee Suomen laaja-alaisin porukka markkinoinnin ammattilaisia, tänään meitä on jo lähes 170. Vahvuutemme on luova ongelmanratkaisu keinoista riippumatta ja raja-aitoja kaataen. Tuomme asiakkaidemme markkinointiin rohkeutta – poikkitieteellistä ja -taiteellista ajattelua, joka synnyttää muistettavia menestystarinoita.

Nyt haemme Helsinkiin WordPress-tiimiin digitaalisten palveluiden suunnittelijaa, jonka ensisijainen tehtävä on varmistaa, että tiimimme rakentavat parhaita mahdollisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme. Uskallat aloittaa suunnittelun pienestäkin insightista ja luotat siihen, että ketterien työmenetelmien myötä se lopulta löytää oikean muotonsa. Pystyt sekä suunnittelemaan itse että ohjaamaan muiden suunnittelijoiden työtä, viihdyt asiakasrajapinnassa ja pystyt johtamaan työpajatyöskentelyä. Sinulle on tuttua niin konsepti- kuin käyttöliittymäsuunnittelukin, mutta graafikko sinun ei tarvitse olla. Palvelumuotoilukokemuksesta on tässä työssä hyötyä.

Kanssasi työskentelee joukko osaajia Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Oulussa sekä kansainvälisesti tunnustetut, Suomen parhaat WordPress- ja HubSpot-tiimit.

Odotamme sinulta:

usean vuoden kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta
kokemusta ketteristä työmenetelmistä
osaamista rautalankamallien ja toiminnallisuuksien suunnittelusta
osaamista käytettävyydestä ja käyttökokemuksesta, saavutettavuus on plussaa
ymmärrystä palvelumuotoilun periaatteista
intohimoa oman alan kehityksen seuraamiseen ja halua oppia uutta
aitoa tiimityöasennetta sekä hyviä kommunikaatiotaitoja, joita hyödynnät niin talon sisällä kuin asiakkaankin suuntaan

Lisätietoja Zeeland Familysta ja työtehtävästä saat parhaiten soittamalla: ke 7.2. klo 14-16 Marjut Pietarlehto p. 050 560 1608 tai marjut.pietarlehto@zeelandfamily.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 18.2.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@zeelandfamily.fi. Muista kirjoittaa sähköpostin otsikkoon Digital Designer. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta panttaa hakemustasi viimeiseen hakupäivään.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Avidly Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti