Digitaalisten palvelujen kehityspäällikkö

Yritys
Suomen Punainen Risti
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
6.5.2020

Haemme Suomen Punainen Ristin keskustoimistoon digitaalisten palvelujen kehityspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Digitalisaation vaikutukset kansalaisjärjestöissä ja vapaaehtoistoiminnassa voimistuvat. Suomen Punainen Risti on viime vuosina käynnistänyt voimakkaan digitaalisen palvelukehityksen. Tavoitteena on vastata tulevaisuudessa entistä paremmin järjestön jäsenten, vapaaehtoisten, lahjoittajien ja työntekijöiden tarpeisiin hyödyntämällä teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.

Digitaalisten palvelujen kehityspäällikkönä tuet valmentavalla ja varmalla otteella järjestön digikehityksen parissa työskenteleviä työntekijöitä sekä ohjaat digikehitystä projektien ohjausryhmissä. Kehityspäällikön tehtävä on uusi, joten osallistut ensimmäisen puolen vuoden aikana aktiivisesti Suomen Punaisen Ristin digitalisaation strategisten suuntien tarkentamiseen ja valmistelet digitaalisia palveluita kehittävää organisaatiota ja investointeja.

Vastuullesi kuuluu digitalisaatioon liittyvien projektien seuranta ja järjestön tärkeimpien digitaalisten aloitteiden ohjaaminen organisaation läpi. Suunnittelet ja tuet organisaation yksiköiden välistä yhteistyötä sekä ylläpidät ja kehität kumppaniverkostoamme. Osallistut Suomen Punaisen Ristin sovellusarkkitehtuurin kehitystyön suuntaviivojen luomiseen yhteistyössä tietohallintoyksikön ja järjestön muiden yksiköiden kanssa.

Edellytämme kehityspäällikön tehtävässä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä johtaa laajojen digitaalisten palvelukokonaisuuksien projekteja. Odotamme sinulta yli 5 vuoden kokemusta työskentelystä IT- ja digipalvelujen kehittämisen parissa. Sinulla on myös näyttöä menestyksekkäästä järjestelmäkehityksen kumppanuushallinnasta ja osaat tukea muita ketterien kehitysmenetelmien käyttämisessä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimista.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 8.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi on Helsingissä Tehtaankadulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen 29.4. klo 14.00–16.00 ja 4.5. klo 15.00–16.00 puhelimitse 0500 211 261.

Täytä hakemuslomake 6.5.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Lisätietoa

Jätä kommentti