Digitaalisen markkinoinnin konsultti

Yritys
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
24.10.2017

Tiimiimme tarvitaan yksi uusi digitaalisen markkinoinnin ammattilainen lisää! Haussa on sopivan kokenut osaaja, joka käärii hihat ylös asti asiakasprojekteissamme. Eri kanavien hallinta, tekninen osaaminen, vuorovaikutustaidot ja liiketoimintaymmärrys pitää siis olla kohdillaan.

Tehtävä

Työarjessasi autat Solteqin isoja yritysasiakkaita hyödyntämään digitaalista markkinointia ja digitaalista sisältöä sekä työkaluja tehokkaammin. Konsultoinnin lisäksi toteutat myös itse muun muassa hakusanamainontaa ja hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä sekä mittaat tekemisesi tuloksia.

Työtehtäväsi eivät rajaudu vain yhteen toimialaan, vaan luvassa on monipuolista arkea. Digital Engagement -yksikössä tuotamme yhdessä täysin uusiakin liiketoimintamalleja ja palvelukonsepteja.

Tukea omaan työhösi saat meiltä muilta konsulteilta ja solteqlaisilta – osaajamme ovat aina valmiita auttamaan työkaveria. Avokonttorissa tiimimme vaihtaa ajatuksia ja tekee töitä yhdessä. Mukavassa porukassamme saatat viihtyä myös vapaa-ajalla.

Työn mahtava piirre on se, että tulokset ovat useimmiten selkeästi havaittavia ja mitattavia. Tekemisilläsi on todella suuri merkitys asiakkaiden verkkoliiketoimintaan!

Sinä

Olet aikaansaava ja näkemyksellinen tekijä. Väännät taitavasti verkosta löytyvien yritysten liiketoiminnan ruuveja kireämmälle sekä sivuston sisä- että ulkopuolelta. Luet verkkoanalytiikkaa kuin nörtti MAOL-taulukoita – nolottavan innostuneesti, kehitettävää etsien. Toisin sanoen osaat taivuttaa sekä hakukoneet että sivustot tahtoosi, ja analytiikan avulla tiedät, miten ja miksi sen teet.

Hyvä liiketoimintaymmärryksesi auttaa kehittelemään uusiakin konsepteja. Uskallat tarvittaessa näyttää suuntaa seuraaville askelille. Sujuvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja saat myytyä ajatuksesi.

Seniorikonsultin homma edellyttää aiempaa työkokemusta alalta esimerkiksi media- tai digitoimistoissa. Välttämättömiä osaamisalueita työarjessa pärjäämiseksi ovat:

– hakukonemainonta ja -optimointi
– verkkoanalytiikka ja tägien hallinta.

Seuraavien osa-alueiden ymmärtäminen vähintään yleisellä tasolla on myös tarpeen:

– HTML, CSS ja JavaScript -taidot
– konversio-optimointi
– markkinoinnin automaatio
– ohjelmallinen ostaminen ja display-mainonta.

Erinomaisen osaamisen ohella arvostamme mukavaa, ystävällistä, työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ja huumorintajuista tyyppiä – sellaisia mekin olemme. Koska työskentelemme yhdessä ja olemme paljon asiakkailla, täytyy tekemisen asenteesi olla hyvin positiivista ja ratkaisukeskeistä. Työssä tarvitaan esiintymisvarmuutta ja vahvoja vuorovaikutustaitoja. Suomeksi ja englanniksi täytyy pärjätä ja muukin kielitaito, erityisesti ruotsi ja venäjä, on hyödyllistä.

Me

Solteq on pohjoismainen digitaaliseen asiakaskohtaamiseen erikoistunut IT- ja ohjelmistotalo. Kolmessa maassa työskentelee yli 500 solteqlaista. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka kattavat niin teknologian, jatkuvat palvelut kuin liiketoiminnan tuen.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen edut ja hyvät etenemismahdollisuudet mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä, joka myös joustaa tarpeiden mukaan. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae jo!

Niin että täällä me nyt sitten odotellaan hakemustasi. Laitathan hakemuksesi meille pian tai viimeistään 24.10.2017. Haluaisimme saada sinut mukaan tiimiimme jo marraskuussa.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, niin Wille Lönnström vastaa kysymyksiisi puhelimitse (p. 040 776 2107) tiistaina 10.10. klo 14-16, torstaina 12.10 14-16 tai tiistaina 17.10 14-16.

Lisätietoa

Jätä kommentti