Digispesialisti

Yritys
Delta Auto Oy
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design
Viim. hakupvm
14.4.2019

Digimarkkinoinnin ammattilainen – tule Delta Autoon!

Uudistunut Delta Auto rakentaa nyt tulevaisuuden autokauppaa. Olemme valtakunnallinen autoliikeketju ja Suomen suurin Kia-jälleenmyyjä. Edustamme myös Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-brändejä, sekä huollamme kaikkia merkkejä ammattitaidolla. Haluatko sinä tulla menestymään ja luomaan uutta arkea autokauppaan?

Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin autojälleenmyyjä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta ja tavoittelemmekin entistä parempaa työntekijä- sekä asiakaskokemusta. Digitaalisen autokaupan ja asiakaspolun kehittäminen ovat jatkossa yhä keskeisemmässä roolissa toiminnassamme.

Etsimme nyt energistä ja aktiivista digispesialistia markkinointitiimiimme. Vastuullasi on digitaalisen markkinoinnin operatiivinen suunnittelu, toteutus ja tuloksellisuus. Autat laadukkaan liikenteen tulemista Deltan kanaviin ja seuraat digitaalisen markkinoinnin toteutumista asettamalla tavoitteita, mittaamalla ja raportoimalla tuloksia. Muita keskeisiä työtehtäviä ovat mm. online-mainosmateriaalien tuotanto, verkkosivujen sisältöjen päivitys ja ylläpito, autoportaalien ylläpito sekä kommunikointi digimediatoimistomme kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme osaajaa, joka on jo näyttänyt kyntensä digimarkkinoinnin saralla ja omaa kokemusta tuloksellisesta ja monikanavaisesta digimarkkinoinnista muutaman vuoden ajalta.

Sinulla on vankka osaaminen webanalytiikkatyökaluista sekä lukutaitoa ja kokemusta webanalytiikan hyödyntämisestä, osana jatkuvaa konversio-optimointia. Sinulla on myös riittävästi uteliaisuutta dataa kohtaan, ja pystyt myös tukeutumaan analytiikkaan ja numeroihin osana mainonnan optimointityötä.

Toivomme kokemusta myös markkinoinnin automaatiosta. Sosiaalisen median kanavien käyttö ja tuntemus on myös ehdoton edellytys.
Tyyppinä olet oma-aloitteinen, uskalias ja ulospäinsuuntautunut. Työskentelyotteesi on kokeileva ja suhtaudut uusiin asioihin positiivisen uteliaasti. Autoalan tuntemus ei ole pakollinen, halu oppia on tärkeintä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointipäällikkö Emmi Hakala puh. 050 3586845. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 14.4.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Jätä kommentti