Digi-AD

Yritys
Fonecta Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Turku
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
2.4.2013

Haussa nyt Fonectan Palvelutuotantoon Helsinkiin tai Turkuun

Digi-AD

Palvelutuotannon digikehitystiimi tukee pk-yritysasiakkuuksiemme nettinäkyvyyden ja -kampanjoinnin kehittämistä, tuotantotyön ohjaamista ja osallistuu myös käytännön toteutuksiin valituissa projekteissa. Tiimi toimii läheisessä yhteistyössä Turun digituotantoyksikön kanssa, joka vastaa asiakasprojektien käytännön toteutuksista.

Vastuualueesi on pk-yritysasiakkaiden digiprojektien visuaalisen ja konseptuaalisen linjan ohjaaminen ja toteuttaminen. Koordinoit myös digituotantojen visuaalisia kehitysprojekteja ja tuet tuotannon tekijöitä visuaalisuuden ja konseptien kehittämisessä.

Tehtävä edellyttää vahvaa visuaalista ja konseptuaalista osaamista digitoteutuksissa sekä käytettävyyden ja käyttöliittymäsuunnittelun tinkimätöntä laatuhakuisuutta. Lisäksi tarvitaan kykyä koordinoida ja kehittää visuaalista osaamista ja projekteja digituotantoyksikössämme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Perusominaisuuksiin kuuluu myös ammatillinen intohimo seurata alan kehitystä ja uusimpia käänteitä. Positiivinen asenne, sosiaalisuus ja hyvät viestintätaidot erityistä plussaa. Työ edellyttää matkustamista kotimaassa. Raportoit digikehitystiimin kehityspäällikölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantojohtaja Mikael Alatalo puhelimitse 050 542 5748. Puhelinajat 21.–22.3. klo 9-11 ja 27.3. klo 13–15.

Täytä hakemuksesi 2.4. mennessä allaolevan linkin kautta. Järjestelmä mahdollistaa myös CV:n ja videon liittämisen hakemukseen. Liitä hakemukseesi myös erillinen yhteenveto työnäytteistäsi tai linkki portfolioosi.

Lisätietoa

Jätä kommentti