DevOps-asiantuntija (digitoimistoon)

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki, Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
7.3.2021

Haluatko olla mukana modernien sovellusten kehitystyössä muiden huippuammattilaisten kanssa? Kiinnostaako kehittyä sekä kehittää organisaatiota DevOps-asiantuntijana? Tiimissämme on paikka vapaana osaavalle DevOps-kehittäjälle. Etsimme tiimipelaajaa isolla T:llä, joka osaa selättää asiakkaiden haasteet ja yrityksen sisäiset it-pulmat pitäen samalla positiivisen asiakaspalveluvireen. Lue alta lisää mitä hommaan kuuluu.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?
Tässä hommassa pääset sukeltamaan monipuolisesti DevOps-maailmaan. Linux-pohjaisten palvelinten ylläpito ja erilaisten sovellusympäristöjen rakentaminen on jokapäiväistä puuhaa. Ympärilläsi on liuta alan web-kehittämisen ammattilaisia ja pääset osaltasi tukemaan heitä laajojen palvelukokonaisuuksien arkkitehtuurisuunnittelussa. Perusosaaminen jostain korkean tason ohjelmointikielestä (esimerkiksi Python, PHP, JavaScript tai Ruby) tukee roolissa onnistumistasi.

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin tällä hetkellä suurin osa meistä työskentelee kotitoimistoista. Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työtovereiden kesken.

Normiviikkoon DevOps-asiantuntijana Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:
– Projektin ympäristön pystytys, joko virtuaalikoneille tai pilveen
– Palvelintason arkkitehtuurin suunnittelu ja työmääräarvion teko uudelle projektille
– Web-sovelluksen alustan rikkoontumisen selvitys- ja korjaustyö
– Tiimikaverin auttaminen projektin kehitysympäristön pystyttämisessä
– Sprinttipalaveri/henkilöstöpalaveri joka toinen viikko
– Koko yrityksen teknologiademo
– Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Millaista frendiä etsimme?
Etsimme sinua, jos olet jo joidenkin vuosien verran kerryttänyt kokemusta DevSecOps-työtehtävistä ja ymmärrät asiakkaiden tekniset tarpeet. Arvostamme ymmärrystäsi tietokannoista sekä kiinnostustasi pilvipalveluihin kuten Azure, AWS tai Google Cloud. Toivomme myös, että CI/CD, IaC ja Ansible ovat sinulle jollain tasolla tuttuja termejä. Plussaa, jos ymmärrät miten Kubernetes ja Docker toimivat. Testiautomaatioympäristötkään (Robot Framework, Selenium) eivät aiheuta sinulle harmaita hiuksia. Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Hae paikkaa: https://ats.talentadore.com/apply/DevOps-asiantuntija/mM1vRm

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti