DevOps-asiantuntija digitoimistoon

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
9.5.2021

Oletko sinä uusi Cloud DevOps Engineer -ystävämme?

Haluatko olla mukana modernien sovellusten kehitystyössä muiden huippuammattilaisten kanssa? Kiinnostaako kehittyä sekä kehittää organisaatiota Cloud DevOps Engineer -asiantuntijana? Tiimissämme on paikka vapaana osaavalle tyypille, jolle pilvipalveluiden ja muidenkin palvelinympäristöjen parissa toimiminen on tuttua. Etsimme tiimipelaajaa isolla T:llä, joka osaa selättää asiakkaiden haasteet ja yrityksen sisäiset it-pulmat pitäen samalla positiivisen asiakaspalveluvireen. Lue alta lisää mitä hommaan kuuluu.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Tässä hommassa pääset sukeltamaan monipuolisesti DevOps-maailmaan. Sinulle on hyvinkin tuttua työskentely pilvipalveluiden parissa ja sinulta onnistuu esimerkiksi CI/CD-putkien toteuttaminen ko. ympäristöissä. Ympärilläsi on liuta web-kehittämisen ammattilaisia ja pääset osaltasi tukemaan heitä laajojen palvelukokonaisuuksien arkkitehtuurisuunnittelussa. Perusosaaminen jostain korkean tason ohjelmointikielestä (esimerkiksi Python, PHP, JavaScript tai Ruby) tukee roolissa onnistumistasi.

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Työsi tapahtuu pääosin asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän tukemana mutta se sisältää myös yrityksen sisäisten asioiden kehittämistä. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin tällä hetkellä suurin osa meistä työskentelee kotitoimistoista. Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työtovereiden kesken.

Normiviikkoon DevOps-asiantuntijana Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:
– Projektin ympäristön ja CI/CD-putken pystytys, joko virtuaalikoneille tai pilveen
– Palvelintason arkkitehtuurin suunnittelu ja työmääräarvion teko uudelle projektille
– Web-sovelluksen alustan rikkoontumisen selvitys- ja korjaustyö
– Tiimikaverin auttaminen projektin kehitysympäristön pystyttämisessä
– Sprinttipalaveri/henkilöstöpalaveri joka toinen viikko
– Koko yrityksen teknologiademo
– Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos olet jo useamman vuoden verran kerryttänyt kokemusta pilvipalveluista kuten Azure, AWS tai Google Cloud. Arvostamme osaamistasi myös virtualisoiduissa Linux-palvelinympäristöissä ja kykyäsi ymmärtää asiakkaidemme tekniset tarpeet. Sinulla on ymmärrystä jatkuvasta integraatiosta (CI/CD) ja sen työkaluista (CodeBuild/ GitHub) sekä osaamista IaC:sta (Terraform/ CloudFormation). Automaattiset deployment-työkalut kuten Ansible ovat sinulle myös jollain tasolla tuttuja eivät aiheuta harmaita hiuksia. Plussaa, jos sinulla on myös kokemusta ja ymmärrystä siitä miten Kubernetes ja Docker toimivat ja ymmärrät myös www-palveluiden koodipuolen päälle.
Hyvä palveluasenne ja suomen kielen taito ovat tärkeitä toimiessasi asiakasrajapinnassa. Oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 9.5.2021.
Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://www.exove.com/fi/tyopaikat/

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Exove Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti