Developer, web ja mobiili

Yritys
Ramirent Finland Oy
Paikkakunta
Hybridi, useita paikkakuntavaihtoehtoja
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
14.10.2022

Ramirent on Suomen tunnetuin ja suurin rakennuskonevuokraamo. Vajaan kymmenen hengen kehitystiimimme toteuttaa web- ja mobiilisovelluksia Ramirentin omaan ja asiakkaiden käyttöön.

Ramirentin tietojärjestelmien avainsanoja ovat SAAS ja serverless, joten pääset tekemään sovelluksia hyvin moderniin ympäristöön.

Mobiili- ja web-ratkaisujen kehittäjänä

tärkeintä on, että sinä osaat itsenäisesti ja parityöskentelynä koodata nykyaikaisilla ohjelmistokehitysvälineillä kuten React.js Node.js yms ja ei ole mitäänkään haitaksi, jos tunnet Microsoftin Azure, Power Platform ja Dynamics teknologioita ja ratkaisuja.

Meillä ei ole mitään “suolakaivos” projektia käynnissä taikka suunnitteilla, vaan työtehtävät ja projektit vaihtuvat liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Sen ymmärtämiseen mitä asiakkaamme ja liiketoiminta haluavat ja miten se käännetään koodiksi suomenkielestä on vahvaa etua. Meillä on myös yhteistyötä muiden Ramirent-maiden ja -tiimien kanssa, jolloin tarvitaan englanninkielen osaamista.

IT-kehitystiimimme jäseniä työskentelee eri puolella Suomea paikallisessa Ramirentin toimistoilla tai kotona.

Hakemuksessasi kerro osaamisestasi ja mitä odotat Ramirentin tarjoavan.

(Rekryagenteille tiedoksi, että Ramirentillä on jo useita kumppaneita ja tällä hetkellä ei ole tarvetta uusille ulkopuolisille koodaajia tarjoaville toimijoille)

Lisätietoa

Jätä kommentti