Developer

Yritys
Evermade
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
21.9.2020

Morjesta pöytään! Evermadella tehdään monenlaisia projekteja. Perustekeminen pyörii WordPressin, Hubspotin ja Reactin ympärillä, mutta lisäksi tehdään raskaampia ja haastavampia teknisiä toteutuksia. Nyt etsimme tekijää nimenomaan tekemään näitä haastavampia projekteja. Pistä hakemusta tulemaan!

-Jaakko Alajoki, CTO & founder

Evermadella sinua ei vuokrata asiakkaalle istumaan tuntemattomien kanssa kvartaalin välein. Kaikki työt tehdään meillä in-housena ja toimistolta käsin (tosin nyt korona-aikaan suurimmaksi osaksi etänä), hyvässä porukassa ja oman talon voimin. Asiakkuudet meillä ovat pitkäkestoisia, mutta projektit vaihtelevia. Etsimme nyt senior-tason kehittäjää vahvistamaan osaamistamme haastavimpien projektiemme parissa.

Työkavereinasi on asiakkuustiimi, joka koostuu asiakkuusjohdosta, projektipäälliköistä, suunnittelijoista, lead developerista ja liudasta muita kehittäjiä vaihtelevalla senioriteetilla. Olet jo sen verran kokenut tekijä, että kykenet sparraamaan osaa porukasta sekä tarjoamaan mielipiteitä ja näkemystä lead developerille ja CTO:lle.

Matkan varrella autat valitsemaan parhaita työkaluja ja tekniikoita, tapaat asiakkaita, työskentelet suunnittelijoiden kanssa, brainstormaat muiden devaajien kanssa, kirjoitat kaunista koodia ja varmistat, että lopputulos on korkeatasoinen. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä ja intoa tehdä verkosta parempi paikka. Käyttämiämme teknologioita ovat WordPress, HubSpot, React, React Native, JavaScript, PHP, SCSS, Webpack ja Docker. Kaikkien näiden täydellinen hallinta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on vahva halu oppia uutta.

Meillä voit edetä syvemmälle osaamisesi maailmaan, mutta pääset myös laajentamaan osaamistasi kiinnostuksesi mukaisesti. Tuemme henkilökohtaista kehitystäsi tarjoamalla sinulle uusia mahdollisuuksia ja käyttöösi kokeilullisia teknologioita.

Odotamme sinulta:

-Kattavaa React -kokemusta
-Vankkaa osaamista PHP:sta
-Node.js -kokemusta
-Front-end -osaamista (HTML, CSS, SCSS, Javascript)
-Kokemusta Rest API / GraphQL -integraatioista
-Käytännön kokemusta työkalujen kuten node/npm, Webpack ja Git käytöstä
-Tiimipelaajan asenne ja kykyä olla myös oma-aloitteinen
-Kykyä ja halua mentoroida juniorimpia kehittäjiä

Lisäksi tunnet syvällisesti joitakin seuraavista:

-React Native
-Angular
-Vue
-AWS
-Docker
-CI/CD työkalut
-NoSQL (Redis)

Ylläoleva lista vaatimuksista antaa vinkkejä projektiemme tekniikoiden laajuudesta – tehtävää räätälöidään palkattavan tekijän mukaisesti, eli emme oleta, että osaat kaikkea näistä.

Mitä tarjoamme:

-12 päivää vuodessa sinua kiinnostavien asioiden oppimiseen – esimerkiksi open source -osallistumiseen tai alan tapahtumissa käymiseen, omiin projekteihin tai kursseihin
-Kokopäiväisen työn joustavalla työajalla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
-Taitavia, avoimia ja kannustavia työkavereita
-Laajan terveydenhuolto-, urheilu- ja kulttuuriedun sekä kattavan vakuutuksen myös vapaa-ajalle
-Rennon ympäristön ilman turhaa byrokratiaa

Kuulostaako hyvältä? Lähetä meille hakemuksesi! Paikka täytetään heti, kun löydämme oikean henkilön.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Evermade Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti