Designer

Yritys
Barabra
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
16.9.2018

Etsimme UI- ja UX-suunnittelijaa luomaan asiakkaillemme huipputason verkkopalveluita. Olet osa lahjakasta digitaalista tiimiämme, jonka avulla asiakkaamme voivat ratkaista tämän päivän verkkopalveluihin liittyviä ongelmia.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus verkkopalvelujen suunnittelusta ja et pelkää viedä projektia alusta loppuun myös asiantuntevan tiimimme kanssa. Teet suunnittelupäätöksesi vankan kokemuksen ja analytiikan pohjalta. Pystyt toteuttamaan responsiiviset toteutukset ja ymmärrät projektien tekniset vaatimukset, jotta yhteistyö kehittäjiemme kanssa on mahdollisimman mutkatonta.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet tarkka ja tehokas ammattilainen. Lisäksi oletamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat tuottaa laadukkaan lopputuloksen tiukassakin aikataulussa. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa.

Me Barabrassa haastamme jatkuvasti asiakkaitamme sekä omaa tiimiämme. Tavoitteemme on, että mielekkäiden projektien ja hyvän tiimin avulla voit kehittää myös itseäsi.

Odotamme sinulta

– Näyttöä vahvoista verkkototeutuksista

– Näyttöä vaativimmistakin UI/UX-toteutuksista

– Useamman vuoden työkokemusta

– Kykyä tehdä yhdessä ketterästi muiden suunnittelijoiden sekä kehittäjien kanssa

– Kykyä johtaa suunnitteluprosessia pienistä isoihin projekteihin

Tarjoamme sinulle

– Näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä

– Mahdollisuuden kehittää itseäsi

– Mahdollisuuden vaikuttaa asiakasprojekteihin omalla asiantuntemuksellasi

– Kilpailukykyisen palkan

– Viimeisimmät työkalut työsi tekemiseen

– Loistavat työkaverit

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Senior Designer”. Lisätietoja tehtävästä antaa Barabran COO Kimmo Rantala, puh. 040 843 0481

Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes&Packart Oy jonka osaamista ovat pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 73 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2017 oli hieman yli 7 miljoonaa euroa. Lisätietoa Heku-ryhmästä: www.heku.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti