Designer

Yritys
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu
Viim. hakupvm
29.11.2020

Moi! Kiinnostaisiko päästä suunnittelemaan siistejä verkkosivuja, timanttisia verkkokauppoja ja yritysten brändi-ilmeitä?

Sininen Härkä kasvaa kovaa vauhtia, ja nyt haemme nuorekkaaseen tiimiimme Designeria. Designerin työtehtävien pääpaino on asiakkaidemme verkkosivujen ja -kauppojen käyttöliittymien ja layoutien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Etsimämme henkilö on tarkkasilmäinen ja luova suunnittelija, joka hahmottaa visuaalisuuden lisäksi myös asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteet.

Olet tärkeä osa niin verkkosivu- kuin digimarkkinointitiimiämme. Työ on pääsääntöisesti omatoimista työskentelyä, mutta suunnittelua tehdään jatkuvasti yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa.

Sinisellä Härällä tulet työskentelemään osana energistä tehojengiä, jossa kukin on oma vahva itsensä. Me arvostamme luovuutta, oma-aloitteisuutta ja kaupallista näkökulmaa – huonoja vitsejä ja tilannekomiikkaa unohtamatta!

Lue koko ilmoitus jä jätä hakemus ehkä alan nopeimman rekrybotin kautta Sinisen Härän sivustolta! Kenties juuri sinä olet uusi työkaverimme?

Etsimme Designeria

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Sininen Härkä Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti