Copywriter

Yritys
Reaktor
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
31.5.2012

Reaktor rakentaa menestystarinoita verkkoon. Toteutamme palvelun Boston-askiin raapustetusta hahmotelmasta tuotantoon asti. Tai jätämme toteuttamatta, jos se on järkevintä. Meidät tunnetaan ennen kaikkea onnistumisista – teemme sen mitä lupaamme. Tämän lisäksi kanssamme on hauska tehdä töitä.

Haemme nyt kokenutta copywriteria.

Reaktorin copyna olet osa huipputiimiä, joka luo palvelut ideasta julkaisuun asti. Mietit palvelua käyttäjän näkökulmasta ja kiteytät monimutkaisiakin kokonaisuuksia helposti ymmärrettäväksi tekstiksi. Tuotoksesi ovat yksinkertaisen lyhyitä ja ytimekkäitä. Kun bullshit-bingo kilahtaa, aivot kahville vilahtaa.

Verkkopalveluiden kehittämisen lisäksi autat Reaktoria tuottamaan parempia tekstejä myyntimateriaaleista työpaikkailmoituksiin.

Toivomme sinulta:

– erinomaista suomen kielen kirjoitustaitoa
– parempaa kuuntelutaitoa
– käsitystä nykyaikaisesta palvelumuotoilusta
– ymmärrystä brändäyksestä
– tulet loistavasti juttuun kollegoiden ja asiakkaiden kanssa
– kokemusta ja näyttöjä
– vahva englannin osaaminen plussaa

Reaktorin työntekijäkaarti koostuu rautaisista ammattilaisista. Työntekijöihimme luotetaan, ja kaikki saavat paljon vastuuta. Meitä yhdistää kunnioitus toisia ihmisiä kohtaan sekä samanlainen arvomaailma työhön suhtautumisessa. Työn tekemisessä korostuvat laatu ja ammattiylpeys. Meillä työntekijät nähdään ihmisinä, ei resursseina. Tämä näkyy muun muassa joustavuutena ja 7,5 tunnin työpäivänä.

Kirjoittaisitko itse tämän ilmoituksen paremmin? Laita vapaamuotoinen hakemus ja muutamia työnäytteitä tulemaan copyrekry@reaktor.fi. Lisätietoja antaa Timo Lukumaa timo.lukumaa@reaktor.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti