Chief Architect / Pääarkkitehti

Yritys
Smilehouse Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
23.6.2013

Smilehouse on sähköisen kaupankäynnin pioneeri, joka toteuttaa vaativia verkkokauppahankkeita markkinoiden moderneimmalla ja kehittyneimmällä teknologialla. Toteuttamamme palvelut keräävät miljoonia asiakaskohtaamisia päivittäin. Asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Musta Pörssi, Seppälä, Iittala, Orion, Finlayson ja Paulig. Olemme Suomen ainoa yritys, joka on fokusoitunut sähköisen kaupan ohjelmistokehitykseen tässä laajuudessa.

Haluatko näköalapaikalle asiantuntijarooliin työyhteisössä, joka puhaltaa yhteen hiileen? Etsimme

Pääarkkitehtia / Chief Architect

Yhtiömme kasvu jatkuu ja on tullut aika kasvattaa tiimiämme kokeneella pääarkkitehdillä. Vastuualue tarjoaa näköalapaikan eri toimialoilla toimivien asiakasyritystemme liiketoimintaan ja vaativiin sähköisen kaupan kokonaisratkaisuihin. Pääset näkemään myös kättesi jäljen yhtiömme ohjelmistokehityksen prosessien ja menetelmien kehittämisessä. Meillä kasvat yhden nopeimmin kasvavan toimialan – verkkokaupankäynnin – huippuammattilaiseksi haastavien ja bisneskriittisten järjestelmien parissa.

Toteutamme toimittamamme verkkokauppa- ja tuotetiedonhallinnanratkaisut markkinoiden parhailla teknologioilla. hybris (www.hybris.com) on maailman nopeimmin kasvava monikanavaisen kaupan teknologia-alusta, jota hyödyntävät kansainvälisessä kaupassaan mm. Adidas, Coca-Cola, Nikon ja Ericsson.

Meidät tunnetaan verkkokaupankäynnin uranuurtajana ja kokeneiden ammattilaisten yhteisönä. Työskentelyssämme korostuvat avoimuus, rohkeus ja hyvä tiimihenki. Uudet toimitilamme Helsingin Sörnäisissä ja käyttämämme projektimenetelmät tukevat ketterää työskentelyä. Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja samaa odotamme myös Sinulta.

Tehtävänäsi on mm.
• suunnitella ja kuvata asiakasratkaisuiden kokonaisarkkitehtuuri ja toteutus liiketoiminnan tarpeet, asiakkaan järjestelmäympäristön vaatimukset ja tulevaisuuden skaalautuvuustarpeet huomioiden,
• ohjata, katselmoida ja valvoa että toteutus noudattaa arkkitehtuuri- ja toteutussuunnitelmaa ja hyviä ohjelmistokehitysperiaatteita
• evaluoida ja tehdä päätöksiä käytettävistä teknologioista ja työkaluista
• osallistua haastavimpien osa-alueiden toteutukseen ja ongelmanratkaisuun
• muiden tiimin jäsenten valmentaminen ja tukeminen laajojen ratkaisuiden suunnittelussa ja toteutuksessa alustan, teknologian ja arkkitehtuurin kannalta
• laatia asiakasratkaisun työmääräarviot ja kuvata työmääräarvioiden rajaukset tarjousvaiheessa, ja
• johtaa yhtiön ohjelmistokehityksen prosessien ja menetelmien jatkuvaa kehittämistä.

Olet valmis laittamaan kädet saveen ja johtamaan esimerkilläsi. Sinulla on noin kymmenen vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä, josta noin viiden vuoden ajan olet keskittynyt haastavien ratkaisuiden arkkitehtuurisuunnitteluun ja – toteutukseen. Arvostamme vahvaa kokemusta yritystason ohjelmistoarkkitehtuuriratkaisujen laatimisesta ja toteutuksen valvonnasta, kokemusta ohjelmistoarkkitehtuurien katselmoinneista ja hyvistä dokumentointikäytännöistä sekä kykyä työskennellä ketterästi muiden huippuosaajien kanssa asiakkaan odotukset ylittäen.

Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelytapasi on systemaattinen ja kehittämisorientoitunut. Tapanasi on dokumentoida ja kuvata asiat selkeästi. Toimitat sen minkä lupaat ja korkealla laadulla.

Tarjoamme paljon vastuuta ja todellisen näköalapaikan erittäin mielenkiintoisissa ja vaativissa hankkeissa.

Lähetä hakemuksesi 23.6.2013 mennessä osoitteessa http://service.joberate.com/redirect/url/0837-e6-a8-b8-94ea7d
Lisätietoja tehtävästä antavat Jaakko Hartikainen (044-3500 445) ja Elina Mauno (040-5868 812).

Avainsanat: chief architect, enterprise architecture, java, lead developer, solution architect, hybris, ecommerce

Katso myös: Ura meillä, Uskomme arvoihin, Teknologiat, Matin tarina: Ratkaisujen pitää olla 100% luotettavia

Jätä kommentti