Backend-kehittäjä (PHP, digitoimistoon)

Yritys
Aste Helsinki
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
13.4.2021

Aste on vuonna 2008 perustettu palveluyritys. Toteutamme Asteella sekä digi- ja printtiviestinnän että markkinoinnin kokonaisratkaisuja. Asiakkaitamme ovat erilaiset organisaatiot, kustantajat, mediatalot ja brändit. Asteella työskentelee yli 120 ammattilaista luomassa jatkuvasti parempia asiakaskokemuksia.

Arvostatko rennon ilmapiirin työpaikkaa, jossa itseohjautuvuus toimii aidosti tekemisen lähtökohtana? Haluatko vaikuttaa työhösi asiakaslähtöisesti ja kehittää osaamistasi?

Etsimme nyt kehittäjiemme tiimiin vakituiseen työsuhteeseen Backend-kehittäjää!

Odotamme sinulta kokemusta seuraavista:
– Laravel tai jokin muu PHP-sovelluskehys
– REST-rajapinnat ja sovellusintegraatiot

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietomallinnuksesta, pilvipalveluista (AWS, Azure, tai vastaava), CI/CD-ratkaisuista, JavaScriptistä, Node.js:stä, Shopifysta tai jostakin muusta verkkokauppa-alustasta. Arvostamme erityisen paljon oma-aloitteisuutta, halua oppia ja kehittyä sekä aktiivista kommunikointia sekä asiakkaan että tiimin suuntaan.

Tarjoamme sinulle haastavia työtehtäviä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, erinomaiset henkilöstöetuudet sekä asiantuntevat huipputyypit tiimikavereiksi tekemisen tueksi.

Oletko sinä uusi astelainen?
Jätäthän hakemuksesi viimeistään 13.4.2021 tämän linkin kautta:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?420c0b2f

Lisätietoja tehtävästä antaa Joona Heinilä (joona.heinila@astehelsinki.fi, p. 040 145 6967)

Jätä kommentti