Backend / Fullstack Developer

Yritys
Redland
Paikkakunta
Helsinki tai Lahti
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
31.5.2019

Mukavien, taitavien ja ahkerien tyyppien joukkomme odottaa sinua riveihinsä verkkopalveluiden ja -sovellusten kehittäjäksi! Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta digi-, markkinointi- ja viestintäpalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Sinulta toivomme…

Toivomme osaamisesi kattavan moderneja verkkoteknologioita (esim. node.js, React, Vue, Angular), web-suunnittelua ja teknistä määrittelyä sekä, pilvipalveluosaamista, erityisesti AWS. Plussaksi lasketaan esimerkiksi Headless CMS -osaaminen, PWA Progressive Web Application-kokemus ja tuntemus WordPress RestAPI:sta.

Toivomme myös, että olet ennakkoluuloton, oppimiskykyinen ja -haluinen ja että innostut uusista asioista. Arvostamme yhteistyökykyä sekä taitoa kysyä apua ja opastaa muita oikeissa paikoissa.

…ja vastineeksi tarjoamme

Olemme todenneet, että onnellisesta henkilökunnasta seuraa tyytyväisiä asiakkaita. Ja siitä seuraa hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella redlanderilla on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme 50 % vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken bonuksina. Henkilökuntamme omistaman yrityksen keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on ollut 30 %.

Päivittäistä työtä meillä tehdään muun muassa joustavuuden, uuden oppimisen ja yhdessä tekemisen nimissä. Tavoitteemme on ilmapiiri, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja jokainen voi olla oma itsensä.

Meillä pääset myös laajemmin osaksi tekkiyhteisöä: Redlandin devaajat osallistuvat usein alan tapahtumiin ja auttavat yhteisöä niiden järjestämisessä.

Voit työskennellä Helsingin tai Lahden toimistollamme, sopivassa määrin etätyötkin ovat ok. Välillä hommia voi paiskia vaikka uima-altaan reunalta – tänä keväänä redlanderit nimittäin matkustivat porukalla etätöihin Mallorcan auringon alle.

Hae näin

Kerro, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Backend / Fullstack Developer / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen duuniin@redland.fi viimeistään 31.5.2019. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi, työnäytteet esim. BitBucketista tai Git reposta tai valittuja esimerkkejä toteuteuttamastasi palveluista sekä palkkatoiveesi.

Toimi mieluummin nyt kuin myöhemmin: käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, ja aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Technology Jussi Salmio jussi.salmio@redland.fi / 040 861 5216

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Redland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti