Backend Engineer (verkkokauppojen kehitykseen)

Yritys
Lamia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
30.9.2017

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen.

Voimakkaan kasvumme johdosta haemme nyt Backend Engineeriä, jolla on intohimoa laadukkaan koodin kirjoittamiseen ja joka haluaa edelleen kehittyä sekä olla tekemässä Suomen kärkitason verkkokaupparatkaisuja suurten asiakkaiden kanssa.

Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, joka on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Työtehtäväsi tulee olemaan PHP/Node.js/e-commerce -kehittäjä joka devaa Suomen tämän hetken mielenkiintoisimpia ecom-projekteja, sekä jatkokehittää asiakkaidemme Magento-verkkokauppoja ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja. Vastuualueena tehtävässä on järjestelmäkehitys back- ja frontendissä oman kiinnostuksesi mukaisella painotuksella.

Työtehtäviisi sisältyvät mm.

– Verkkokauppaohjelmistojen ja mikropalvelujen sovelluskehitys
– Uusien ominaisuuksien kehittäminen asiakkaille perustuen kuhunkin caseen sopivaan teknologiaan, esim PHP, Node.js, jne
– Korkean asiakastyytyväisyyden ylläpito
– Tiimityöskentely verkkokauppa- ja integraatioprojekteissa muiden alan johtavien toimijoiden kanssa

Tehtävässä menestymisen kannalta arvostamme

– Ongelmanratkaisukykyä
– Harrastuneisuutta – ohjelmoit, koska se on mielenkiintoista ja haluat ratkaista vaikeitakin loogisia pulmia
– Kokemusta ja tietämystä PHP:sta ja object-oriented -ohjelmoinnista
– Frameworkien tuntemusta
– Perusosaamista frontend-puolella toimimisesta (JS/CSS/HTML)
– Linux- ja Git-käyttötaitoja
– Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
– Hyviä tiimityötaitoja, kommunikointikykyä ja positiivista asennetta

Lamia tarjoaa

– Toimiston ydinkeskustassa
– Modernit työvälineet, viimeisen päälle hiotun development-prosessin ja –
tehokkaat teknologiat
– Kattavan sairausvakuutuksen
– Oikeasti joustavat työajat
– Vapaavalintaiset vapaa-aikaedut harrastustesi mukaisesti
– Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
– Säännölliset (toki vapaavalintaiset) hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
– Mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme ja –
toimintatapoja eteenpäin siten kuin parhaaksi näet
– Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan.

Toimintatapamme on joustava ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan. Mahdollisia urapolkuja voivat olla esim syventyminen koneoppimiseen, pilvipalveluihin jne omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.

Miltä kuulostaa…?

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä, teknologioistamme ja asiakasreferensseistämme verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / careers+backend@lamia.fi lisätietoja varten.

Hakemuksesi ja CV:n ja sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms) voit lähettää osoitteeseen careers+backend@lamia.fi. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin.

Lisätietoa

Jätä kommentti