Back-end developer (web-palveluille)

Yritys
Rohea Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
22.3.2018

Kasvamme taas ja tällä kertaa haussa ensisijaisesti back end devaaja. Meillä pääset rakentamaan korkean ambitiotason tuotetta modernilla tekkistäkillä!

Tärkeintä meille on tiimiin istuva, skarppi ja jatkuvasta kehittymisestä innostunut henkilö. Työrooli mukautuu sinun kiinnostuksesi ja osaamisen mukaan, mutta haasteita löytyy senioreista kevyemmälläkin kokemuksella varustetuille henkilöille. Meillä panostetaan paljon oppimiseen ja kehittymiseen, joten jos motivaatio ja kiinnostus on kohdillaan, niin meillä masteroidut (tekissä kuin tekissä).

Eritysesti hakusessa on juuri nyt mid-senior -tason kaverit backend-painotuksella, mutta rekrytarpeita on näköpiirissä muutenkin, joten kuulemme kaikista toiminnastamme kiinnostuneista enemmän kuin mielellämme, roolista ja painotuksesta riippumatta.

Tekkistäkkimme sisältää mm. seuraavia komponentteja: React, Redux, Symfony3, MongoDB, Docker, PyTorch/Tensorflow (ML), Webpack, Ansible, Jenkins, jne. Koodipohjamme on server-client arkkitehtuurin mukainen (API-first), ja jatkuvan refaktoroinnin kohteena. Jos haluat tehdä kovalla laatutasolla hyvää koodia, ja puskea itseäsi ja yritystä kehittymään, sekä nautit itseohjautuvuudesta & hyvästä tekkidebatista, olet oikeassa osoitteessa.

Jos linkitetyn hakemussivun kuvaus meistä ja toimintatavoistamme iskee, pistä vapaamuotoinen ilmaisu olemassa olostasi tulemaan.

Lisätietoja:
http://www.rohea.com/we-are-hiring/

Lisätietoa

Jätä kommentti