Asiakkuuspäällikkö

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu Crasmanin nimetyistä asiakkuuksista vastaaminen sekä verkkopalveluiden toimitusprojektien projektijohtaminen ja suunnittelu. Osallistut myös uusasiakashankintaan.

Omaat vahvat viestintätaidot ja ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa.
Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Venäjän kielen taidosta on etua työssäsi.

Sijoitut Crasmanin Asiakkuudet ja Projektit -tiimiin ja raportoit työstäsi myyntijohtajalle, joka on esimiehesi.

Crasmanilla saat mahdollisuuden rakentaa uutta ja mielenkiintoista loistaville asiakkaillemme yhdessä huipputyökaverien kanssa. Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Henry Liukko-Sipi, puh. 044 5352121, henry@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen henry@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti