Asiakkuusjohtaja digitoimistoon

Yritys
Evermade
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-alan toimistojen johtotehtävät, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
10.10.2017

Kehitämme Evermadesta Suomen johtavaa digitoimistoa. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme mukaan lisää huipputyyppejä!

Asiakkuusjohtajana vastaat nimettyjen asiakkaiden digiliiketoiminnan kehittämisestä, johdat asiakkuustiimejä ja vastaat siitä, että asiakkaamme saavat meiltä parasta mahdollista laatua ja palvelua. Osaat johtaa niin luovia suunnittelijoita kuin kehittäjiäkin. Teet tarjouksia, presentoit asiakasyritystemme johtoryhmille ja tarvittaessa sammutat eriasteisia tulipaloja. Osallistut myös erilaisiin Evermaden sisäisiin kehityshankkeisiin. Apunasi on kokeneita projektipäälliköitä, lead-kehittäjiä sekä pääsuunnittelijoita.

Näet kehitysmahdollisuudet ja uskallat haastaa ja ohjata asiakasta oikeaan suuntaan. Osaat vakuuttaa ja vaikuttaa, ja olet sosiaalisilta taidoiltasi vahva erilaisissa tilanteissa. Hahmotat liiketoimintaa kokonaisuudessaan, mutta ennen kaikkea haluat palvella asiakkaita ja saada aikaan tuloksia. Sisäisesti vastaat tuloksekkaasta johtamisesta ja osallistavasta työilmapiiristä. Olet innostava sekä vastuuntuntoinen, tulet toimeen ihmisten kanssa, ja sinulla on energinen asiat maaliin asti vievä työskentelyote. Siedät sopivassa määrin painetta ja epämääräisyyttä. Käsien heiluttelua, selittelyä tai vastuun pakoilua emme arvosta.

Edellytämme soveltuvaa (korkeakoulu)tutkintoa, riittävää teknistä ja markkinointiviestinnällistä osaamista sekä usean vuoden työkokemusta digihankkeiden projektinhallinnasta. Toimistomaailman tuntemus katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa, kasvavassa ja dynaamisessa työyhteisössä intohimoisten asiantuntijoiden keskellä kiinnostavien asiakkuuksien kanssa – kuten esimerkiksi Supercell, Slush, QT, Next Games ja Seriously.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Relander (050 567 0261, sami.relander@evermade.fi) arkisin klo 10–11. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 10.10.2017 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Evermade Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti