Asiakaspalveluasiantuntija

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu Crasmanin ohjelmistoasiakkaiden palvelu ja avustaminen. Ratkaiset ohjelmistojen käyttöön liittyviä ongelmia sekä ohjeistat asiakkaita oikeaan toimintaan. Pystyt itsenäisesti tekemään kevyitä muutoksia verkkopalveluiden sisältöön, toimintaan ja ulkonäköön ja osaat koordinoida vaativammat muutokset yhdessä asiakkuudesta vastaavan projektijohtajan kanssa. Myyt aktiivisesti lisäpalveluita palveltaville asiakkaillesi ja hankit proaktiivisesti asiakkailta tietoa uusien palveluiden ja tuotteiden tuotekehitystä varten.

Kirjaat ja jäsentelet asiakaspalvelupyynnöt palvelujärjestelmäämme ja koostat raportteja asiakaspalvelutoiminnoista Tuotteet ja Palvelut -tiimin sekä Crasmanin johdon käyttöön.

Sijoitut Crasmanin Tuotteet ja Palvelut -tiimiin ja raportoit työstäsi tuotekehitysjohtajalle, joka on esimiehesi.

Sinulla on halu ja kyky ymmärtää Crasmanin tuotteita ja asiakaslähtöinen asenne. Tunnet hyvin XHTML- ja CSS-teknologiat, sekä yleisimpien verkkoselainten ja käyttöjärjestelmien toiminnan.

Sinulla on kaupallinen ammattitutkinto tai opintosuorituksia kaupalliselta alalta. Olet ulospäin suuntautunut ja mielellään tekemisissä ihmisten kanssa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Nygren, puh. 040 7449717, jaakko@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen jaakko@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti