Android -kehittäjä

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys
Viim. hakupvm
11.11.2018

Etsimme Android-kehittäjää mielenkiintoiseen ja haastavaan projektiin.

Pääset työskentelemään erittäin asiantuntevien devaajien kanssa, joilla on jo pitkä työhistoria. Sinulla on mahdollisuus oppia paljon devaajakonkareiltamme, tulla osaksi asiantuntevaa tiimiä, sparrailla ja edelleen kehittää jo vankkaa osaamistasi. Meillä voit tehdä duunit joko Tampereen toimistolta monen muun työkaverin kanssa tai etänä sinun valitsemastasi paikasta.

Tule kehittämään palvelua, jossa on miellyttävä asiakas ja joka myy menestyvää palvelua. Projekti on luonteeltaan pidempiaikainen, mikä takaa sinulle työskentelyrauhan yhden projektin parissa. Kyseisessä projektissa teemme niin appiksen, bäkkärin kuin myös webbifrontin. Työskentely tapahtuu tiimissä, jossa suurin osa tiimistä työskentelee etänä – kaukaisimmat jäsenet ovat Ruotsissa ja Vaasassa.

Vaikka etsimmekin devaajaa juuri kyseiseen projektiin, se ei sulje pois mahdollisuutta vaihtaa projektia ajan saatossa. Osa devaajista on työskennellyt projektin parissa jo vuosia, ja osa on hypännyt mukaan myöhemmin.

“Tuntuu hyvältä että täällä on selkeitä tapoja tehdä asioita, ja sitä tekemistä pyritään kehittämään koko ajan, ja että on semmosta yhdessä tekemisen meininkiä“ – Topi

Mitä etsimme:
Lyhyesti ja ytimekkäästi: etsimme devaajaa, jolla on jo yksi tai enemmän vuosia työkokemusta taskussaan natiivista Android-kehittämisestä Javalla. Lisäksi katsomme React Native- ja Kotlin-osaamisen eduksi.

Kuten jokainen IT-firma, myös meiltä löytyy kasa etuja, mutta se ei ole ainoa syy miksi meillä viihdytään.
Meiltä löytyy läjä etuja, joista voit lukea täältä, mutta tärkeimpänä meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa, vaihtelevissa ja haastavissa projekteissa. Meillä työskennellään moderneilla tekniikoilla ja edelleen kehitetään omaa osaamista niin mentoroinnin, koulutusten kuin seminaarienkin muodossa. Flätin organisaatiorakenteen ansiosta jokainen työntekijä on avaintekijä, ja henkilökohtainen kehittyminen on avainasemassa. Sinulla on avaimet vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tehdä itse omaan työhösi liittyvät päätökset. Vaihtelevien projektikiireiden keskellä olemme rento ja huumorintajuinen joukko ihmisiä, joka viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

“Meilllä nähdään uuden kokeilu enemmän mahdollisuutena kuin uhkana niin tekniikan kuin toimintatapojen suhteen, pyrkimys surffata aallonharjalla kaatumisvaarasta huolimatta parempien elämysten toivossa sen sijaan että jäisi rannalle turvallisesti pötköttään” – Sami

Linkistä löydät perussetit CV:n ja hakemuksen lähettämiseen. Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle tehtävän ratkaistavaksi. Tehtävä (eli se koodi) kun usein kertoo paljon enemmän kuin se tarkoin kirjoitettu ja vaivalla tehty CV, joka todellisuudessa ei koskaan ole ajan tasalla ja vaatii usein pientä muokkausta. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.

Lähetä hakemus, tule kuulemaan projektista enemmän ja tapaamaan tiimiä!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti