Alma Developer -ohjelma

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Helsinki & Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
9.2.2020

Kasvatamme frontend- ja backend -devaajien, UX-suunnittelijoiden sekä analytiikkaosaajien joukkoa Almalla. Haemme nyt uudistuneeseen Alma Developer -ohjelmaan sekä traineita että uransa alkuvaiheessa olevia ohjelmistokehittäjiä. Yhdeksän kuukautta kestävässä ohjelmassa suuntaudut oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan:

Opintojen loppuvaiheessa oleville sekä vastavalmistuneille:
Oma räätälöity trainee-ohjelma, jonka suoritettusi sinulla on mahdollisuus työllistyä Almalle vakituisesti. Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 9 kk.

1-3 vuotta työkokemusta ohjelmistokehityksen parissa:
Voit valita kiinnostuksesi mukaan Cloud Developer, Data Developer, Frontend Developer tai UX Designer -ohjelman. Työllistyt suoraan vakituiseen tehtävään, mutta pääset kehittymään Alma Developer -ohjelman mukana seuraavalle tasolle. Saat kaikki ohjelmaan kuuluvat edut ja koulutukset. Mahdollisuus myös AWS-sertifikaatin suorittamiseen.

Kaikki ohjelmaan osallistuvat saavat tuekseen henkilökohtaisen mentorin sekä kattavat koulutukset. Pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä – tekemään töitä modernilla teknologialla Suomen suurimpien palveluiden parissa. Työsi tuloksen näkee jopa miljoonayleisö! Vastassa sinua on noin 150 almalaisen devaajan osaavaa ja auttavainen yhteisö. Töitä voit tehdä joustavasti joko Helsingissä tai Tampereella. Selvitämme yhdessä juuri sinulle sopivan polun, joten sinun ei tarvitse heti tietää, mikä voisi olla oma ohjelmasi.

Mitä tarjoamme:

Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet Almalla tekemisen ytimessä jo vuosikymmeniä. Meillä pääsee kehittämään lukuisia tunnettuja medioita ja palveluita, kuten Iltalehti, Kauppalehti, Aamulehti, Etuovi.com, Rantapallo.com ja Autotalli.com. Tarjoamme ohjelmistokehittäjille monipuolisesti mahdollisuuksia kehittää osaamistaan niin Backend/Cloud Developerina, Data Developerina, Frontend Developerina kuin UX-designerina.

Alma Developer ohjelmassa:
– saat henkilökohtaisen mentorin (almalainen devaaja)
– osallistut yhteisiin tutustumispäiviin, workshoppeihin ja hackdayhin muiden ohjelmaan kuuluvien kanssa
– osallistut laadukkaisiin koulutuksiin
– pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä Alman yksikössä
– saat tueksesi lähes 700 almalaisen auttavaisen Slack-yhteisön
– käytät moderneja työvälineitä
– saat joustavat työajat ja mahdollisuuden etätöihin (mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn ohjelman aikana)
– voit valita oman toimipisteesi kaupunkien keskustassa (Helsinki ja Tampere)
– saat ison konsernin edut kuten lounas- & kulttuurietu

Teknologiamme:
Almassa on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt. Käytössä on moderni teknologia, kuten JavaScript/TypeScript, Kotlin, React, Angular, Golang, Python, Ruby. Eri tietokannat ja big data -työkalut ovat myös tärkeässä roolissa. Tuotteet tehdään pitkälti Amazonin pilvipalveluihin (Amazon Web Services), jonne myös Github:ssa sijaitsevat lähdekoodin muutokset viedään automatisoidusti Continuous Integration -työkalujen, kuten TravisCI tai CodePipeline avulla. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytät missäkin projektissa.

­­
Miten haen?

Hae Alma Developer -ohjelmaan mukaan lähettämällä hakemuksesi 9.2. mennessä. Kerro hakemuksessasi, mitkä teknologiat ovat sinulle läheisimpiä ja kumpaan kaupunkiin ensisijaisesti haet (Helsinki vai Tampere). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja jätä oma hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja:
Kira Soini HR, Employee Experience Specialist
kira.soini@almamedia.fi puh. 0405367107

Alma Developer – sinä valitset millä polulla haluat kehittyä, me autamme kasvamaan seuraavalle tasolle!

Tutustu Alman devaajiin osoitteessa almamedia.dev ja Almaan www.almamedia.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti