Alma Developer -ohjelma (trainee-haku)

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Helsinki & Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.2.2021

Kasvatamme ohjelmistokehittäjien, UX- & käyttöliittymäsuunnittelijoiden sekä data- & analytiikkaosaajien joukkoa Almalla. Haemme nyt Alma Developer & Designer -ohjelmaan sekä traineita että uransa alkuvaiheessa olevia ohjelmistoalan osaajia. Tarjoamme oikeita töitä ja mahdollisuuden kehittyä seuraavalle tasolle!

Voit olla esimerkiksi:
– Opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut: Oma räätälöity trainee-ohjelma, jonka suoritettusi sinulla on mahdollisuus työllistyä Almalle vakituisesti. Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 9 kk.
– Henkilö, jolla on 1–3 vuotta työkokemusta ohjelmistokehityksen parissa: Työllistyt suoraan vakituiseen tehtävään, mutta pääset kehittymään Alma Developer -ohjelman mukana seuraavalle tasolle. Saat kaikki ohjelmaan kuuluvat edut ja koulutukset

Yllä oleva jaottelu on suuntaa antava ja hakuprosessin aikana yhdessä mietimme sinulle sopivan roolin ja kehityspolun, joten hae rohkeasti!

Kaikki ohjelmaan osallistuvat saavat tuekseen henkilökohtaisen mentorin sekä kattavat koulutukset. Pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä – tekemään töitä oikeiden projektien parissa moderneilla teknologioilla Suomen suurimpien palveluiden parissa. Työsi tuloksen näkee jopa miljoonayleisö! Vastassa sinua on noin 150 almalaisen osaavaa ja auttavainen Developer- & Designer -yhteisö.

Turvallinen työskentely:
Haemme uusia osaajia pääsääntöisesti Helsinkiin ja Tampereelle. Etätyöskentely kuitenkin onnistuu ja Almalla etätyöskentely onkin ollut yleistä jo ennen covid-19 pandemian alkua. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja Alman oma koronatyöryhmä yhdessä tiimien esihenkilöiden kanssa ohjeistavat toimintamalleista tilanteen mukaan.

Mitä tarjoamme:
Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet Almalla tekemisen ytimessä jo vuosikymmeniä. Meillä pääsee kehittämään lukuisia tunnettuja medioita ja palveluita, kuten Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com, Rantapallo.com ja Autotalli.com. Tarjoamme oikeita töitä ja mahdollisuuden kehittyä seuraavalle tasolle! Mahdollisia kehityspolkuja ovat esimerkiksi frontend, backend, pilvipalvelut, data, analytiikka, UX ja design.

Alma Developer & Designer -ohjelmassa:
– saat henkilökohtaisen mentorin (almalainen devaaja tai designer)
– osallistut yhteisiin tutustumispäiviin, workshoppeihin ja hackdayhin muiden ohjelmaan kuuluvien kanssa
– osallistut laadukkaisiin koulutuksiin
– pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä Alman yksikössä
– saat tueksesi lähes 600 almalaisen auttavaisen Slack-yhteisön
– käytät moderneja työvälineitä
– saat joustavat työajat ja mahdollisuuden etätöihin (mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn ohjelman aikana)
– työtehtävästä riippuen mahdollisuus esimerkiksi työnantajan kustantaman AWS tai GCP -sertifikaatin suorittamiseen
– saat ison konsernin edut kuten lounas- ja kulttuurietu

eknologiamme:

Almassa on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt. Käytössä on modernit teknologiat, kuten JavaScript & TypeScript, Golang, Kotlin, Java ja Python. Eri tietokannat ja big data -työkalut ovat myös tärkeässä roolissa. Käytössä on myös Amazonin ja Googlen pilvipalvelut, jonne myös Github:ssa sijaitsevat lähdekoodin muutokset viedään automatisoidusti Continuous Integration -työkalujen, kuten Github Actions tai AWS CodePipeline avulla. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytät missäkin projektissa. Voit lukea lisää käyttämistämme teknologioista osoitteessa almamedia.dev/teknologiat. Käyttökokemusta ja käyttöliittymiä suunnitellaan pitkälti käyttäen Figma-työkalua, joka mahdollistaa toiminnallisuuksien nopean prototyyppaamisen ja helpon yhteistyön frontend-kehittäjien kanssa. Lisäksi käytössä on Affinityn ja Adoben tuotteita. Design-päätöksiä voidaan validoida oikeilla käyttäjillä esimerkiksi analytiikan ja A/B-testauksen kautta.

Hae tehtävään viimeistään 7.2. mennessä, mutta ole nopea! Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun löydämme sopivia kandidaatteja. Ohjelman tarkempaan esittelyyn pääset täältä:
https://almamedia.dev/2021/

Lisätietoa ohjelmasta antaa:
Kira Soini, Employee Experience, HR kira.soini@almamedia.fi puh. 0405367107

Lisätietoa

Jätä kommentti