AD-assistentti

Yritys
Karhu Helsinki
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
11.11.2020

Etsimme uutta AD-assistenttia työskentelemään osana hyvää tiimiä ja yhdessä kiinnostavien asiakasyritysten kanssa. Tehtävä on vuoden 2021 ajaksi määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus, joka mahdollisesti jatkuu tämän jälkeen.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
-verkkosivustojen ja muiden digitaalisten palveluiden avustava ja täydentävä graafinen suunnittelu
-uusien digipalveluiden visuaalisuuden suunnittelu
-kuvankäsittely

Odotamme sinulta seuraavia asioita:
-kokemus ja näkemys laadukkaan digitaalisen käyttökokemuksen suunnittelusta
-kokemus Adobe XD:n ja Illustratorin käytöstä
-verkkosivuihin liittyvän perustekniikan ymmärtäminen
-aktiivinen ja omatoiminen asenne työhön
-halu oppia uutta
-kiinnostus tiimityöhön
-tarkkuus ja huolellisuus

Seuraavat asiat ovat tehtävän hoitamisessa eduksi, mutta eivät välttämättömiä:
-kokemus responsiivisten ja mobiilien verkkopalveluiden suunnittelusta
-kokemus suunnittelusta sosiaalisen median kanaviin
-kokemus julkaisujärjestelmien käytöstä

Toivomme että olet graafisen työn osaaja, jolle digitaalisuus on arkipäivää. Seuraat digitaalisen maailman kehitystä ja suhtaudut innostuneesti uusiin asioihin. Olet valmis kokeilemaan rohkeasti uutta ja tarjoamaan uudenlaisia ratkaisuja asioiden visuaaliseen esittämiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen. Olet ripeä tekemään töitä ja teet asiat kerralla oikein. Kiireiset aikataulut ja matkan varrella muuttuvat vaatimukset eivät saa sinua hermostumaan.

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa. Mukana on Suomen tunnetuimpia brandeja. Työkaverit ovat asiantuntevaa joukkoa. Reilun kolmenkymmenen ihmisen tiimimme on myös useimpina päivinä hyvää ja innostavaa seuraa.

Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Työt tehdään meillä työaikana, josta normaalioloissa 80% voit tehdä etänä (pandemian vuoksi voit olla toistaiseksi 100% työajastasi etänä) – muuten töitä ei viedä kotiin. Työehdot ovat kohdallaan ja asioista sovitaan joustavasti. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto ja liikunta- sekä kulttuuriedut.

Superviihtyisä työympäristömme sijaitsee vastikään remontoidun toimistorakennuksen kolmannessa kerroksessa, aivan Helsingin keskustan ytimessä. Viihdykettä tuovat säännölliset peli-illat ja muu yhteinen tekeminen myös työajan ulkopuolella.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 11.11.2020. Hakuohjeet sivuillamme.

Lisätietoja tehtävästä
Jos haluat kysyä lisää tehtävän sisällöstä tai jutella toiveista, ota yhteyttä ma 2.11. klo 14-16 tai ma 9.11. klo 14-16.

Joonas Hirn, toimitusjohtaja
Puh 040 763 4142
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@karhuhelsinki.fi

Karhu Helsinki Oy
Karhu Helsinki on yksi Suomen kokeneimmista digitaalisen palvelumuotoilun toimistoista. Rakennamme verkkosivuja ja digimarkkinointia, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä. Yli 90 % asiakkaistamme suosittelee meitä kollegalleen. Meistä tykätään, koska teemme helppokäyttöisiä palveluja, joiden hinta on etukäteen tiedossa. Tärkeimmät työkalumme ovat Drupal ja WordPress. Ikää meillä on yli 20 vuotta. Harva digitoimisto voi sanoa samaa. Lahjoitamme osuuden projekteistamme WWF:n työhön jääkarhun ja arktisen luonnon suojelemiseksi.

Ajatuksistamme kertoo www.twitter.com/karhuhelsinki. Toimistomme elämää ja elintarvikkeita esittelee www.instagram.com/karhuhelsinki.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Karhu Helsinki Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti